Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 17:15

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταγραφή… ανόδου ο Απόλλωνας με Αλκηστη Καραφουλίδου!

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταγραφή… ανόδου ο Απόλλωνας με Αλκηστη Καραφουλίδου!

Μεταγραφή που… ταράζει τα νερά στη Pre League γυναικών πραγματοποίησε σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας…

Η καλαματιανή ομάδα απέκτησε την Αλκηστη Καραφουλίδου που την χρονιά που ολοκληρώθηκε πήρε την άνοδο στη Volley League με τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.

Η Καραφουλίδου είναι 24 χρονών, διαγώνια με ύψος 1,95 μ. και πρόκειται για παίκτρια που μπορεί να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν στη Pre League.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει εδώ και χρόνια ο Απόλλωνας, που φανερώνει τις προθέσεις που υπάρχουν για τη νέα περίοδο… Αλλωστε άπαντες έχουν ξεκαθαρίσει πως μοναδικός στόχος είναι η άνοδος στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ της χώρας μας και προς αυτή την κατεύθυνση ολοκληρώθηκε χθες αυτή η μεταγραφή.
Η Καραφουλίδου πριν από τα Πεύκα ήταν τη διετία 2018-2020 στον Α.Ο. Θήρας στη Volley Leaague γυναικών και από το 2014 έως το 2018 έπαιξε στην πρώτη κατηγορία με τους Μακεδόνες Αξιού, παίρνοντας μεταγραφή από τον Πιερικό που ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ.
Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα στα γραφεία της Affidea στην Αθήνα, της εταιρείας που είναι ο μεγάλος χορηγός του Απόλλωνα και θα συνεχίσει να στηρίζει το τμήμα βόλεϊ για τρίτη χρονιά.
Το “παρών” στην τελική συνάντηση έδωσε η υπεύθυνη του τμήματος βόλεϊ του Απόλλωνα Βίκυ Καραμπάτσου, ο τιμ μάνατζερ Παναγιώτης Χανδρινός, ο διευθύνων σύμβουλος της Affidea Θεόδωρος Καρούτζος και ο μάνατζερ της αθλήτριας Δημήτρης Μανιόπουλος.
Αυτή ήταν η έκτη μεταγραφή του Απόλλωνα Καλαμάτας, μιας και είχαν προηγηθεί η 24χρονη κεντρική Ήλια Ρωσσιάδου, η 25χρονη ακραία Ζωή Φάκη, η 24χρονη κεντρική Βάσια Αρβανιτοπούλου, η 25χρονη πασαδόρος Αντελίν Ομπρί και η 21χρονη κεντρική Κατερίνα Κοκότη.
Επίσης οι ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία και με 17χρονη λίμπερο, με την μεταγραφή να ανακοινώνεται μέσα στην εβδομάδα.