Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 10:00

FINAL 4 ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Στον μικρό τελικό ο Μεσσηνιακός μετά την ήττα από Γ.Ε. Ναυπλίου

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 3-1 σετ από την Γ.Ε. Ναυπλίου γνώρισε την Πέμπτη το βράδυ στη Σπάρτη ο Μεσσηνιακός, στον δεύτερο ημιτελικό του final 4 βόλεϊ παγκορασίδων Κ16 της ΕΣΠΕΠ.

H καλαματιανή ομάδα παρουσιάστηκε αγχωμένη και έχασε τα δύο πρώτα σετ με 25-21. Στο τρίτο σετ επικράτησε με 26-24 και μείωσε σε 1-2, αλλά η ομάδα του Ναυπλίου νίκησε στο τέταρτο σετ με 27-25 και πανηγύρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί έτσι σήμερα στην Κόρινθο στις 4 μ.μ στον μικρό τελικό, με αντίπαλο τον Αλκυώνα Ναυπλίου, που ηττήθηκε στον άλλο ημιτελικό από τον Ερυθρό Αστέρα Πατρών με 3-1 σετ.
Τον τίτλο στο πρωτάθλημα Πελοποννήσου θα διεκδικήσουν η Γ.Ε. Ναυπλίου και ο Ερυθρός Αστέρας, επίσης στην Κόρινθο στις 6 το απόγευμα.
Στη Σπάρτη ο Μεσσηνιακός υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Μητρόπουλου παρατάχθηκε με τις : Χρυσούλα Τσούμπανου, Ξένια Χρονοπούλου, Αναστασία Τσοπανάκη, Λυδία Νακούση, Αντωνία Σταυροπούλου, Λιάνα Νίκα, Γεωργία-Αριστέα Παναγοπούλου, Μαρία Χανδρινού, Ευδοκία Σώκου, Λυδία Βεργετοπούλου. Να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν και πολλοί γονείς των αθλητριών του Μεσσηνιακού.