Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 10:28

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Με Βιέϊτο και στη Volley League οι “Λύκοι”

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80: Με Βιέϊτο και στη Volley League οι “Λύκοι”

Ενας από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος, παίκτης της Καλαμάτας ‘80 την περασμένη σεζόν θα συνεχίσει να είναι μόνιμος… κάτοικος Καλαμάτας και τη νέα σεζόν…

Ο λόγος για τον 27χρονο ακραίο Μαουρίτσιο Βιέϊτο που συμφώνησε με τη διοίκηση της καλαματιανής ομάδας και θα συνεχίσει να… καρφώνει για λογαριασμό των “λύκων” και στη Volley Leaague!
“Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση του Ουρουγουανού ακραίου Mauricio Vieyto.
Ο Mauricio ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιστικέ στην ομάδα μας με τους λύκους, μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Παφιακού, δευτεραθλητρια ομάδα της Κύπρου, έχει ύψος 1.91m και διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές, άλλα και τον χαρακτήρα του αφού πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας!
Αναρρώνει πλήρως από τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος να μας καταπλήξει πάλι μέσα στο ταραφλεξ!”, αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας ‘80.

Ετσι με την ανανέωση του Βιέϊτο ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες από το περσινό ρόστερ, με τον βασικό κορμό να παραμένει στη ομάδα όπως ήταν και η επιθυμία του προπονητή Παναγιώτη Ντάκουρη.
Συγκεκριμένα έχουν ανανεώσει οι Μαουρίτσιο Βιέϊτο, Βαγγέλης Ντάκουρης, Νίκος Χριστόφας, Γιάννης Μαντέκας, Ροντρίγκο Οκάμπο, Διονύσης Λυκούρεσης και Κώστας Δαλακούρας.
Οσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο οι “Λύκοι” έχουν μέχρι στιγμής προχωρήσει σε τέσσερις μεταγραφές.
Πρόκειται για τον 23χρονο διαγώνιο Δημήτρη Παλαιολόγο, τον 27χρονο Αμερικάνο ακραίο Ράιαν Κοενέν, τον επίσης Αμερικάνο πασαδόρο Ματ Γουέστ και τον κεντρικό Αλέξανδρο Αλεξάκη.