Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 12:51

Ξεκίνημα με ήττα η Εθνική στα φιλικά με Τυνησία στην Τέντα

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνημα με ήττα η Εθνική στα φιλικά με Τυνησία στην Τέντα

Μουδιασμένη εμφανίστηκε η Εθνική Ελλάδας βόλεϊ στο πρώτο από τα συνολικά τέσσερα φιλικά με αντίπαλο την Τυνησία στην Τέντα εν όψει της τελικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ντάντε Μπονιφάντε γνώρισαν την ήττα και στα 4 σετ (15-25, 18,25, 21,25, 22,25) που παίχτηκαν στο χθεσινό πρώτο φιλικό, με τους Βορειαφρικανούς να παρουσιάζονται πιο έτοιμοι.
Οι συνθήκες έντονης ζέστης σίγουρα επηρέασαν τις προσπάθειες των παικτών, αλλά και την προσέλευση των φιλάθλων, που δεν ξεπέρασαν τους 150.

ΕΛΛΑΔΑ (Ντάντε Μπονιφάντε): Πετρέας, Μανδηλάρης, Κουμεντάκης, Τζούριτς, Γαλιώτος, Ράπτης, Σπ. Χανδρινός (λ), ενώ επίσης αγωνίστηκαν οι Λινάρδος, Βουλκίδης, Αρ. Χανδρινός (λ), Χάκας, Μούχλιας, Χασμπάλλα, Φωλιάς (λ).

ΤΥΝΗΣΙΑ: (Αντόνιο Γιάκομπο): Καντί, Σλίμεν, Αμπντελχεντί, Αγκρέμπι, Νάγκα, Αλί Μπεν, Χμίσι (λ), ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Κάργκι, Μιλάντι, Καραμοσλί, Μπενούρ, Μπαρεκί και Μπονγκουί.

Τα φιλικά ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τυνησία στην Καλαμάτα συνεχίζονται σήμερα και αύριο στις 6:30 μ.μ. και ολοκληρώνονται την Κυριακή στις 5:30 μ.μ., όλα στην Τέντα.