Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 10:45

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ισοφάρισε χθες τις νίκες με Τυνησία, δύο ακόμα φιλικά στην Τέντα

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ισοφάρισε χθες τις νίκες με Τυνησία, δύο ακόμα φιλικά στην Τέντα

Βελτιωμένη σε σχέση με το ματς της Πέμπτης παρουσιάστηκε χθες η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών στην Τέντα και έτσι ισοφάρισε τις φιλικές νίκες απέναντι στην Τυνησία.

Η Ελληνική ομάδα επικράτησε με 3-1 σετ (25-19,14-25, 25-22, 25-21) με τον Ντάντε Μπονιφάντε να έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας, η οποία προετοιμάζεται ενόψει της τελικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Τα φιλικά ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τυνησία στην Καλαμάτα συνεχίζονται σήμερα και αύριο στις 6:30 μ.μ. και στις 5.30 μ.μ. αντίστοιχα στην Τέντα. Με τα δύο αυτά τεστ ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Ελληνικής ομάδας στην Καλαμάτα.
Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (από τις 20 Ιουλίου έως την αναχώρηση για το Ευρωβόλεϊ) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και εκεί θα προστεθούν και άλλοι αθλητές που θα κληθούν από τον κ. Μπονιφάντε, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει η Εθνική.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Για την Ελληνική ομάδα έπαιξαν στο χθεσινό φιλικό οι Πετρέας, Μανδηλάρης, Κουμεντάκης, Τζούριτς, Γαλιώτος, Ράπτης, Σπ. Χανδρινός Λινάρδος, Βουλκίδης, Αρ. Χανδρινός (λ), Χάκας, Μούχλιας, Χασμπάλλα, Φωλιάς (λ).
Για την Τυνησία αγωνίστηκαν οι Καντί, Σλίμεν, Αμπντελχεντί, Αγκρέμπι, Νάγκα, Αλί Μπεν, Χμίσι (λ), Κάργκι, Μιλάντι, Καραμοσλί, Μπενούρ, Μπαρεκί και Μπονγκουί,