Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 14:03

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Συνέχεια με διπλές προπονήσεις

Γράφτηκε από τον

Με διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα συνεχίζει ο Απόλλων Καλαμάτας την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Pre League.

Από χθες ξεκίνησαν οι αθλήτριες της ομάδας να υποβάλλονται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα οι Βασιλική Αρβανιτοπούλου, η Αντελίν Ομπρι και η Αλκηστις Καραφουλίδου υποβλήθηκαν σε καρδιολογικές εξετάσεις από τον γιατρό της ομάδας Χαράλαμπο Καρακύκλα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υποβληθούν και σε αιματολογικές εξετάσεις. Το ίδιο πρόγραμμα σε ότι αφορά τις ιατρικές εξετάσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και οι υπόλοιπες αθλήτριες.

Πρώτη προπόνηση για κορασίδες, νεανίδες

Τη Δευτέρα το απόγευμα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα περίοδο και τα μικρότερα τμήματα του Απόλλωνα.
Συγκεκριμένα, με τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Καθάρειου άρχισαν προχθές το απόγευμα δίπλα από τον αγωνιστικό χώρου του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας, την προετοιμασίας τους οι ομάδες κορασίδων και νεανίδων.
Επίσης το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ξεκινούν και επίσημα τη λειτουργία τους οι ακαδημίες του Απόλλωνα. Η ώρα έναρξης της προπονήσεις είναι στις 12.15 το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου.