Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 14:39

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Το πρόγραμμα του τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης”

Γράφτηκε από τον

Στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας της μπαίνει από σήμερα η Καλαμάτα ‘80, με το πρόγραμμα να έχει κάποιες ημέρες διπλές προπονήσεις.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία την εβδομάδα που πέρασε όλα κύλησαν ομαλά και σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει γίνει πριν από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς. Ολοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Παναγιώτη Ντάκουρη, εκτός του Μαουρίτσιο Βιέϊτο, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους ώστε σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του.
Το πρόγραμμα και για αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, ενώ το βάρος θα δοθεί περισσότερο σε ασκήσεις τακτικής και σύντομα θα ξεκινήσουν και τα φιλικά που σκοπό έχουν να μονταριστεί η ομάδα.

Ικανοποίηση Ντάκουρη για την προετοιμασία

Για όλα τα παραπάνω μίλησε στην “Ελευθερία”, ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Παναγιώτης Ντάκουρης. “Ολα πηγαίνουν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει. Η διάθεση των παιδιών είναι πάρα πολύ καλή. Γι’ αυτό σε κάθε προπόνηση δίνουν το 100% της απόδοσης τους, παρότι υπάρχει πολύ μεγάλη κούραση από τις διπλές προπονήσεις, που κάνουμε σχεδόν καθημερινά. Αυτή την εβδομάδα θα συμπληρώσουμε ένα μήνα κλείνουμε προετοιμασίας και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε το ίδιο πρόγραμμα, αλλά θα κάνουμε περισσότερα πράγματα σε ότι αφορά την τακτική. Από εκεί και μετά έχουμε και τα φιλικά, αλλά αυτά δεν είναι ο στόχος μας, εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα. Τα φιλικά γίνονται για να δούμε τις αδυναμίες που έχουμε και σταδιακά να μοντάρουμε την ομάδα”.
Το πρόγραμμα του τουρνουά στη μνήμη του παράγοντα της ομάδας “Γιάννη Μπουσούνη”, που φέτος θα διεξαχθεί για 7η σερί χρονιά γνωστοποίησε η διοίκηση της Καλαμάτας ‘80 μέσα από τη σελίδα της στο Facebook. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1η Οκτωβρίου. Σε ότι αφορά τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά η διοίκηση θα το ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες.
Η ανακοίνωση για τις ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών, είναι η ακόλουθη:
“Η ομάδα μας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 7ου τουρνουά βόλεϊ ανδρών "Γιάννης Μπουσούνης".
Το τουρνουά μας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30/9-1/10 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας
Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ως εξής:
• Σάββατο 30/9
17.00 Α’ Ημιτελικός
19.30 Β’ Ημιτελικός
• Κυριακή 1/10
14.00 Μικρός Τελικός
17.00 Μεγάλος Τελικός
Απονομές
Η είσοδος στους αγώνες του τουρνουά θα γίνεται με την αγορά εισιτηρίου ημέρας η με την επίδειξη της κάρτας ελευθέρας εισόδου που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία.
Για ακόμα μια χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς μας που μας παρέχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση στην πόλη μας. Όπως κάθε χρόνο αναμένουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, αντάξιο με το όραμα του τιμώμενου προσώπου για το άθλημα της πετοσφαίρισης στην πόλη της Καλαμάτας”.