Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 12:19

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δυνατά φιλικά σε Πρέβεζα και Κόρινθο

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Δυνατά φιλικά σε Πρέβεζα και Κόρινθο

Στην Πρέβεζα θα βρεθεί σήμερα ο Απόλλων Καλαμάτας, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά βόλεϊ γυναικών, που διοργανώνει ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, σε συνεργασία με την Π.Ε Πρέβεζας και τον Δήμο Πρέβεζας.

Ενα δυνατό τουρνουά, καθώς μετέχουν δύο ομάδες (Αρης Θεσσαλονίκης και Α.Ο. Λαμίας) από την Volley League και δύο (Απόλλων Καλαμάτας, Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας) από την Pre League.

Ο Απόλλων θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Αρη, ενώ νωρίτερα στις 6.30 μ.μ. οι διοργανωτές θα αναμετρηθούν με τον Α.Ο. Λαμίας. Οι νικητές θα παίξουν στον μεγάλο τελικό που θα γίνει το Σάββατο στις 8 μ.μ. και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό του Σαββάτου, στις 5.30 μ.μ.
Η δράση όμως για τον Απόλλωνα θα συνεχιστεί και την Κυριακή, μιας και από την Πρέβεζα θα μεταβεί στην Κόρινθο, για να αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς την ομώνυμη ομάδα, που μετέχει στην Pre League.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι. Η μεσσηνιακή ομάδα θα δώσει έτσι τρία φιλικά σε τρεις μέρες. Θυμίζουμε, ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο έπαιξε στην Αθήνα με τις Αμαζόνες και τον Ηλυσιακό, γνωρίζοντας την ήττα. Το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη που στα φιλικά σε Πρέβεζα και Κόρινθο, θα έχει στη διάθεσή του και την πασαδόρο Γιολάντα Αμανά Γκιγκολό από το Καμερούν, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση της Γαλλίδας Αντελίν Ομπρίν.