Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2023 11:47

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Να ζευγαρώσει τις νίκες με Μίλωνα ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Να ζευγαρώσει τις νίκες με Μίλωνα ο Απόλλωνας

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα για την Pre League βόλεϊ γυναικών, με τον Απόλλωνα Καλαμάτας να αγωνίζεται ενώπιον του κοινού του, με αντίπαλο τον Μίλωνα (6 μ.μ.).

Η μεσσηνιακή ομάδα ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, κερδίζοντας στο Αιγάλεω με 3-1 σετ την ομώνυμη ομάδα και θέλει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες.

Ο Μίλωνας προέρχεται επίσης από διπλό στην πρεμιέρα με το ίδιο σκορ (3-1 την Κόρινθο) και έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία στην Καλαμάτα. Ο Απόλλωνας έχει όμως το αβαντάζ ότι θα παίξει στο γήπεδό του και το Κλειστό αναμένεται να έχει σήμερα πολύ κόσμο, καθώς είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.
Να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας θεσπίζει και την οικογενειακή κερκίδα, όπου: “Θα μπορούν να παρακολουθούν ζευγάρια τους αγώνες, με χρέωση μόνο ενός εισιτηρίου μιας και η είσοδος για τα παιδιά θα είναι δωρεάν. Επίσης θα καθιερώσουμε μικρές επιβραβεύσει ανθρώπων που με κάθε τρόπο έχουν βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας. Αρχή γενομένης με τη βράβευση δύο συνεπών φιλάθλων όλα αυτά τα χρόνια. Της κ Μαρία Καζακη και του κ.Δεδουση Σωτήρη που από το 2016 βρίσκονται στην κερκίδα και μας ενθαρρύνουν, τους οποίους και ευχαριστούμε”, αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο

Πανιώνιος - Α.Ο.Φ. Πορφύρας, 3 μ.μ.
Νικάκης, Λιδωρικιώτη
Αιγάλεω - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας, 5 μ.μ.
Μεταξά, Οικονομοπούλου
Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Σ. Ελπίς, 6 μ.μ.
Γεωργάκη, Μαλλιάρα
Απόλλων Καλαμάτας - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων, 6 μ.μ.
Καραγιαννόπουλος, Κτενάς
Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Φ.Ο. Βριλησσίων, 6 μ.μ.
Γεωργιάδης, Λούμσι
Αμαζόνες - Α.Σ.Π. Κορίνθου, 7.30 μ.μ.
Μαυρίδης, Οικονόμου.