Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 13:32

VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ: Ολυμπιακός - Αθλος Ορεστιάδας σήμερα για την 3η αγωνιστική

Γράφτηκε από τον

Με το παιχνίδι Ολυμπιακός – Αθλος Ορεστιάδας ολοκληρώνεται σήμερα η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Το παιχνίδι πραγματοποιείται σήμερα γιατί οι ερυθρόλευκοι το τριήμερο 10 με 12 Νοεμβρίου έδιναν αγώνες πρόκρισης για την είσοδο τους στους ομίλους του Champions League.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν στον προκριματικό όμιλο στο Γκαλάτι της Ρουμανίας, όπου αντιμετώπισαν κατά σειρά τις Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς από τη Βουλγαρία, SC Προμετέι Ντνίπρο από την Ουκρανία και C.S. Aρκάντα Γκαλάτι από τη Ρουμανία, τις οποίες νίκησε με το ίδιο σκορ 3-1 και επέστρεψε μετά από 9 χρόνια στους ομίλους του Champions League.
Ο σημερινός αγώνας με τον Αθλο Ορεστιάδας θα διεξαχθεί στις 3 μ.μ., στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη και έχουν οριστεί να τον διαιτητεύσουν οι Βουδούρης, Β. Οικονόμου. Η παραπάνω αναμέτρηση θα μεταδοθεί Live Streaming από το ESAP T.V. στο You Tube

Φοίνικας Σύρου – Κηφισιά για το League Cup

Σήμερα στις 7 μ.μ. έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου με τον Α.Ο.Π. Κηφισιάς για την Προημιτελική φάση του League Cup «Νίκος Σαμαράς».
Το παιχνίδι θα γίνει στο Γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας» και έχουν οριστεί να το διαιτητεύσουν οι Πρέντζας, Νικάκης. Παρατηρητής είναι ο Ανδρονικίδης, επόπτες οι Συρίγος, Βρούτσης και στη γραμματεία η Πιρπινιά.