Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 13:14

Διπλή κόντρα με Ολυμπιακό στο Ρέντη

Γράφτηκε από τον

 

Στο Ρέντη θα βρεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο, τόσο η ποδοσφαιρική, όσο και η βολεϊκή, Καλαμάτα για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, με τη διαφορά ότι η “Μαύρη Θύελλα” θα τεθεί αντιμέτωπη με την β’ ομάδα των “ερυθρόλευκων” και το ματς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Πρώτη στη μάχη ρίχνεται η Καλαμάτα ‘80 που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 3.30 το μεσημέρι τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική στην Volley League ανδρών. Οι “λύκοι” προέρχονται από δύο σερί νίκες με Κηφισιά, Φοίνικα Σύρου και θα αγωνιστούν με καλή ψυχολογία στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος και την Τετάρτη αντιμετώπισε στην Πολωνία την επί τριετία πρωταθλήτρια Ευρώπης ΖΑΚΣΑ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας δύσκολα με 3-1 σετ. Κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο είναι το έργο της Καλαμάτας ‘80 που τις επόμενες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

 

Η “Μαύρη Θύελλα” θα παίξει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό Β’, για την 9η αγωνιστική του β’ ομίλου της Super League 2. Οι “ερυθρόλευκοι” είναι ουραγοί (μαζί με την Παναχαϊκή),λόγω όμως ότι ξεκίνησαν με -10 βαθμούς το πρωτάθλημα, καθώς μετρούν σε οχτώ αγωνιστικές 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα, την ώρα που η τρίτη της βαθμολογίας “Μαύρη Θύελλα” έχει τρεις και αυτές στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.
Γι’ αυτό και η κυριακάτικη αναμέτρηση έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας για τη μεσσηνιακή ομάδα.