Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 12:44

Ο Μάνα συμμετείχε σε προπόνηση με την προεθνική U18 Men

Γράφτηκε από τον
Ο Μάνα συμμετείχε σε προπόνηση με την προεθνική U18 Men

 

 Για πρώτη φορά ο 14χρονος αθλητής της Καλαμάτας ‘80 Κωνσταντίνος Μάνα, συμμετείχε σε προπόνηση της προεθνικής βόλεϊ U18 Men και επέστρεψε γεμάτος εμπειρίες.

Η προπόνηση έγινε προχθές στο Κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Πατρών και αφορούσε αθλητές που αγωνίζονται σε ομάδες της Πελοποννήσου, με σκοπό τη στελέχωση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η προπόνηση διεξήχθη από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή U18 Men Γρηγόρη Ρουσάκη και τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Σταύρο Γεράνιο. Οι δύο προπονητές εκτός από τον ακραίο της Καλαμάτας ‘80, είχαν στη διάθεση τους, τους Νικόλαο Αντωνάτο (Παναχαϊκή ΓΕ), Νικόλαο Κανελλόπουλο (ΓΣ Αθλος), Εμμανουήλ Μαντά (ΑΣ Κόροιβος), Πλάτων Μπακουλόπουλο (ΓΣ Αθλος), Ιωάννη Παπαδάτο (ΑΣ Κόροιβος), Σταύρο Παπαδάτο (ΑΣ Κόροιβος), Βασίλειο Παπασταθόπουλο (ΑΕΠ Ολυμπιάς), Ιάσων Σπυρόπουλο (ΓΣ Αθλος), Στυλιανό Σταμπεδάκη (ΓΑΣ Παμβοχαϊκός), Δημήτριο Τραχάνη (ΑΣΠ Ερμής Πατρών). Οι Ρουσάκης και Γεράνιος είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν τους νεαρούς αθλητές και να σχηματίσουν εικόνα για τον κάθε ένα και να αρχίσουν σιγά-σιγά να κτίζουν την εθνική ομάδα της νέας χρονιάς. Στο τέλος της προπόνησης ενημέρωσαν τα παιδιά ότι θα τους παρακολουθούν μέσα από τους αγώνες που θα δίνουν με τις ομάδες τους, αλλά και θα τους καλέσουν και σε επόμενη προπόνηση του κλιμακίου.