Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 11:27

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: “Να έρθει ο κόσμος με Πανιώνιο να δει βόλεϊ υψηλού επιπέδου”, λέει ο Μπ. Μυτσκίδης

Γράφτηκε από τον

Ματς – πρόκληση για τον Απόλλωνα Καλαμάτας αύριο στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου, καθώς θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο και αήττητο στην Pre League βόλεϊ γυναικών Πανιώνιο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετρά εφτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ (21-0).
Ο Απόλλωνας έχει έξι νίκες και μια ήττα και με 18 βαθμούς βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο- 3 από την κορυφή.
Ως εκ τούτου με νίκη 3-0 ή 3-1 σετ, θα πιάσει τον Πανιώνιο στην πρώτη θέση και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
“Παίζουμε με μια ομάδα, που είναι πρώτη και δεν έχει χάσει ούτε σετ. Πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Ο Πανιώνιος φαίνεται και από τα αποτελέσματα ότι είναι η πιο δυνατή ομάδα”, λέει στην “Ε” για το ντέρμπι κορυφής ο προπονητής του Απόλλωνα Μπάμπης Μυτσκίδης και προσμένει από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.
“Καλό είναι να γεμίσει το Κλειστό. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να δει βόλεϊ υψηλού επιπέδου και να μας βοηθήσει με την παρουσία του και πιστεύω ότι θα μείνει ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα”.
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης εκτιμά ότι είναι κρίσιμο ματς, όσον αφορά την πρωτιά, μιας και ο Πανιώνιος με τον Απόλλωνα, είναι οι ομάδες που έχουν ξεχωρίσει αυτό το δίμηνο. Ο Απόλλωνας θα μπορούσε μάλιστα να είναι αήττητος, καθώς έχασε δικό του παιχνίδι στην Πρέβεζα (3-2, από 0-2).
“Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την ήττα στην Πρέβεζα, αλλά ήταν αρχή του πρωταθλήματος και η ομάδα ήθελε λίγο χρόνο. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι από τη μέχρι σήμερα πορεία. Η ομάδα τα κατάφερε παρά τη σημαντική απώλεια της Καραφουλίδου στα τελευταία ματς”, σημειώνει ο έμπειρος τεχνικός.
Η Καραφουλίδου, για την οποία έκανε λόγο ο Μπάμπης Μυτσκίδης, απουσίασε από τους αγώνες με Ναύαρχο Βότση και Πορφύρα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, αλλά αναμένεται να παίξει αύριο με τον Πανιώνιο. Ετσι ο Απόλλωνας θα αγωνιστεί πάνοπλος και με καλή ψυχολογία, από τις τέσσερις σερί νίκες. Μέχρι το τέλος του 2023 η καλαματιανή ομάδα έχει να παίξει με Πανιώνιο (εντός), Βριλήσσια (εκτός) και ΖΑΟΝ (εντός), στοχεύοντας στο απόλυτο.