Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 11:04

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Μεγάλο παιχνίδι με ΠΑΟΚ το Σάββατο στο Κλειστό

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Μεγάλο παιχνίδι με ΠΑΟΚ το Σάββατο στο Κλειστό

Για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό της Παραλίας το προσεχές Σάββατο (5 μ.μ.) προετοιμάζεται η Καλαμάτα ‘80.

Ενα παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Volley League, με τους “Λύκους” να καλούνται να βγάλουν αντίδραση κόντρα στον Κυπελλούχο Ελλάδας, μετά τις τρεις σερί ήττες από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Μίλωνα.
Το όνομα του αντιπάλου είναι δεδομένο πως θα φέρει πολύ κόσμο το Σάββατο στο Κλειστό, με τους διοικούντες να εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως θα γεμίσει το γήπεδο, όπως είχε συμβεί και προ δύο εβδομάδων στο ματς με Παναθηναϊκό. Μάλιστα η διοίκηση εξέδωσε χθες ανακοίνωση αναφέροντας τον τρόπο εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Η ανακοίνωση αναφέρει:
“Η ομάδα μας εν όψει του επερχόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής της #VolleyLeague 2023-2024 ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο θα είναι δυνατή η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του Κλειστού του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας:
1. Με επίδειξη της κάρτας διαρκείας
2. Με επίδειξη εισιτηρίου ημέρας
3. Με επίδειξη μαθητικής πρόσκλησης
Η προπώληση καρτών διαρκείας και εισιτηρίων, και η παροχή των μαθητικών προσκλήσεων γίνονται από την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου καθημερινά έως και Παρασκευή τις ώρες 08.00-16:00 στο Κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά (Νέδοντος 130) και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας.
Η διοίκηση μας αποφασίζει πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατεθούν 200 δωρεάν μαθητικές προσκλήσεις για παιδιά και εφήβους έως 18 ετών, οι οποίες θα διατεθούν στα ίδια σημεία με τα εισιτήρια. Σε όλες τις περιπτώσεις κάθε άτομο δεν μπορεί να παραλάβει περισσότερες από 2 μαθητικές προσκλήσεις ταυτόχρονα. Για την είσοδο είναι πιθανόν να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για να ταυτοποιηθεί η ηλικία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κρατήσεις προσκλήσεων και η διάθεσή τους γίνεται μέχρι εξαντλήσεως τους.
Λόγω αυξημένης ζήτησης προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να προμηθεύεται από νωρίς τα εισιτήρια για τους αγώνες έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και καθυστερήσεις κατά την είσοδο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου”.