Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 14:54

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η προσοχή στο ματς με Κόρινθο

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Η προσοχή στο ματς με Κόρινθο

 

Την πρώτη προπόνηση για το νέο έτος 2024 πραγματοποίησε την Τρίτη ο Απόλλων Καλαμάτας, που προετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κόρινθο.


Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών, με την Καλαματιανή ομάδα να έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες και να παραμείνει στην πρώτη 3άδα.
Ευχάριστο πονοκέφαλο για τον προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη, είναι πως όλες οι αθλήτριες είναι σε καλή κατάσταση και συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
Από εκεί και πέρα γίνεται προσπάθεια ώστε η ομάδα να αφήσει πίσω της το κακό πρόσωπο που παρουσίασε στο τελευταίο παιχνίδι και υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα.
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, αλλά και τι να περιμένουμε στη συνέχεια ο Μπάμπης Μυτσκίδης δήλωσε στην “Ελευθερία”: “Στον πρώτο γύρο θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα να έχουμε αποφύγει δύο ήττες, αλλά δεν το καταφέραμε. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές αγωνιστικές μπροστά μας. Θα πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Πιστεύω ότι αυτό είναι το πρόβλημα μας και από εκεί και μετά να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται.
Μαθηματικά δεν έχει χαθεί τίποτα σε ότι αφορά την πρώτη θέση. Σίγουρα έχει μεγάλο πλεονέκτημα ο Πανιώνιος. Εμείς πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Να δούμε πόσους βαθμούς θα μαζέψουμε και που θα φτάσουμε. Επίσης θα πρέπει να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι άλλες ομάδες γιατί είναι περίοδος μεταγραφών και θα ενισχυθούν και αυτό είναι σημαντικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα έχουμε μιλήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, αλλά όλα θα φανούν στα παιχνίδια”.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί ο αγώνας του Απόλλων με τον ΑΣΠ Κόρινθος. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων της 11ης αγωνιστικής, τελευταίας του α’ γύρου έχει ως εξής:

Σάββατο 6 Ιανουαρίου

Ζηρίνειο, 18:00: ΖΑΟΝ – ΑΟ Αιγάλεω
Βότση 18:00: ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση – ΑΣ Ελπίς
Κλειστό Κορίνθου 18:00: ΑΣΠ Κόρινθος – Απόλλων Καλαμάτας
Δημοτικό Ν. Ερυθραίας «Στ. Καλαϊτζής» 19:30: Αμαζόνες – Πορφύρας
Κλειστό Μίλωνα 20:00: ΑΟΝΣ Μίλων – ΦΟ Βριλησσίων

Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Ανδρέας Βαρίκας 15:00: ΓΣ Πανιώνιος – ΦΓΣ Πρέβεζας