Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 10:43

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Για νίκη σήμερα στο Κλειστό με Κηφισιά

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Για νίκη σήμερα στο Κλειστό με Κηφισιά

Με στόχο τη νίκη θα υποδεχτεί η Καλαμάτα ‘80 τον Α.Ο.Π. Κηφισιάς σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου, στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η 11η αγωνιστική της Volley League Ανδρών.

Οι “Λύκοι” θα επιδιώξουν να πετύχουν άλλη μια νίκη επί της ομάδας της Κηφισιάς, όπως είχαν κάνει στο ματς του α’ γύρου, όπου είχαν κερδίσει με 3-0 και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.
Η Καλαματιανή ομάδα ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για την παραπάνω αναμέτρηση με προπόνηση στο Κλειστό, ενώ νωρίτερα οι αθλητές παρακολούθησαν σε βίντεο αγώνες της Κηφισιάς για να έχουν εικόνα από τον τρόπο παιχνιδιού της και να δουν πως θα την αντιμετωπίσουν ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη.
Σε άλλο εντός έδρας παιχνίδι, ο κόσμος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και να συμπαρασταθεί στην ομάδα για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τον αγώνα έχουν οριστεί να διαιτητεύσουν οι Γεροθόδωρος, Οικονόμου Β., Παρατηρητής θα είναι ο Γεωργόπουλος, επόπτες οι Σπίνας, Κοσμάς και γραμματεία η Αρμακόλλα.
Να σημειωθεί ότι το ματς θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3 H.D.).

Πήρε το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός και ο Αθλος Ορεστιάδας ήταν οι κερδισμένοι της χθεσινής ημέρας καθώς νίκησαν με 3-0 και 3-1 αντίστοιχα τον ΠΑΟΚ – στο ντέρμπι της αγωνιστικής – και τον Φοίνικα Σύρου.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τον Πήγασο Πολίχνης το Σάββατο, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά από 11 αγωνιστικές, καθώς και η επόμενη έχουν ως εξής:

VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(11η αγωνιστική)
Ολυμπιακός - Πήγασος Πολίχνης 3-1
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-0
Φοίνικας Σύρου - Αθλος Ορεστιάδας 1-3
Καλαμάτα '80 – Κηφισιά (σήμερα 5 μ.μ.)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 11 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 27-9 27
2. Παναθηναϊκός 28-6 26
3. ΠΑΟΚ 19-16 16
4. ΑΟΝ Μίλων 15-12 15
5. Αθλος Ορεστιάδας 18-25 11
6. Πήγασος Πολίχνης 13-22 10
7. Καλαμάτα '80 13-22 8
8. Φοίνικας Σύρου 13-22 8
9. ΑΟΠ Κηφισιάς 8-20 5
* Εχουν κάνει το ρεπό τους ΑΟΠ Κηφισιάς, ΑΟΝΣ Μίλων.
** Εκκρεμούν τα παιχνίδια Φοίνικας Σύρου – ΑΟΝΣ Μίλων, Καλαμάτα ‘80 – ΑΟΠ Κηφισιάς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Σάββατο 20 Ιανουαρίου)
ΑΠΟ Κηφισιάς – Φοίνικας Σύρου
Αθλος Ορεστιάδας – Ολυμπιακός
Πήγασος Πολίχνης – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – ΑΟΝΣ Μίλων
Ρεπό: Καλαμάτα ‘80

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ
Στο Μελίνα Μερκούρη θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη θα γίνει την Τετάρτη 24/1 ο αγώνας Σούπερ Καπ μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.
Χθες το μεσημέρι σε αίθουσα του ξενοδοχείου Coral Hotel στο Π. Φάληρο έγινε η κλήρωση της έδρας του αγώνα με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριου Χαλβατζή, του τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Νίκου Μαντούβαλου και του τιμ μάνατζερ του Π.Α.Ο.Κ. Αχιλλέα Τζίκα. Μετά από κλήρωση των εδρών αναδείχθηκε γηπεδούχος ο Ολυμπιακός.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί από κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης. Η ώρα θα προγραμματιστεί άμεσα σε συνεννόηση της ΕΟΠΕ, της ΕΣΑΠ, των ομάδων και της ΕΡΤ.