Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 16:21

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Ηττες για Μεσσηνιακό και Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Ηττες για Μεσσηνιακό και Απόλλωνα

 

Την ήττα γνώρισαν ο Μεσσηνιακός και ο Απόλλωνας Καλαμάτας στα παιχνίδια για τη Β’ και Γ’ φάση του πρωταθλήματος βόλεϊ νεανίδων της ΕΣΠΕΠ, με Απόλλωνα Πατρών και τον ΑΣΠ Κόρινθο αντίστοιχα, που έδωσαν το Σαββατοκύριακο που πέρασε.


Για τη Β’ φάση, ο Μεσσηνιακός γνώρισε την ήττα με 3-0 και στο δεύτερο παιχνίδι, που έδωσε την Κυριακή στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας και έμεινε εκτός συνέχειας. Η Πατρινή ομάδα διέθετε πιο έμπειρες αθλήτριες και επικράτησε και στα δύο παιχνίδια. Το θετικό για το Μεσσηνιακό, ότι όλες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν προσπάθησαν για το καλύτερο, γνωρίζοντας ότι είχαν να αντιμετωπίσουν μια πιο δυνατή ομάδα.
Ο Απόλλων Καλαμάτας, δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την Κόρινθο γνωρίζοντας την ήττα από την τοπική ομάδα και πλέον στο δεύτερο παιχνίδι που θα δώσει στην Καλαμάτα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη και το εισιτήριο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Οι αθλήτριες του προσπάθησαν και στα τρία σετ όπου διεκδίκησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα, όμως δεν τα κατάφεραν χάνοντας δύσκολα σε κάθε ένα.
Αναλυτικά η εικόνα στα δύο παιχνίδια έχει ως εξής:

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-0 σετ

Τα σετ: 25-22, 25-21, 25-23.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Βαγγέλης Κούγιας, Δημήτρης Σπίνας.
ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Σουκούλης): Σέγκα, Στατήρα, Βενετσάνου, Πίπιλου, Μαρινόπουλου, Ντρίτα, Κεχρόγλου (λ), Μαρδίκη, Γιάνναρη Κωνσταντέλου (λ).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Καθάρειος): Σεμπρεβίβα, Τερόλλι, Σοφούλη, Ειρ. Γιόλλα, Λαδά, Μπεκιάρη, Παπαδοπούλου (λ), Γ. Χριστόπουλου, Σακελλαρίου, Νίκα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ 0-3 σετ

Τα σετ: 13-25,12-25, 15-25.
Το ματς διαιτήτευσε η Νικολέτα Τσιμικλή.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Διακουμέα, Θεοδωροπούλου, Χρονοπούλου, Τσούμπανου, Τσούμπρη, Νακούση, Σπυροπούλου (λ), Χανδρινού, Μητροπούλου.
ΑΣΠ ΑΠΟΛΛΩΝ (Ελ. Καγιαλή): Παπαδούρη, Χρ. Μπρούμα, Γεωργίου, Ηρώ Μπρούμα, Κούρκουλου, Σκούρα, Λινάρδου (λ), Γιαννοπούλου, Σπίνου, Τζούδα, Χρηστίδη, Μπότη (λ).

Εκοψαν την πίτα τους
οι αναπτυξιακές ομάδες

Σε μία λιτή εκδήλωση λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, οι αναπτυξιακές ομάδες (νεανίδων, κορασίδων, παγκορασίδων) του Μεσσηνιακού έκοψαν την πίτα τους.
Η εκδήλωση έγινε παρουσία του προέδρου του Μεσσηνιακού Τάκη Στασινόπουλου, των προπονητών Παναγιώτη Μητρόπουλου, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου και Κατερίνας Φωτεινάκη, του εφόρου Νίκου Ζεργιώτη, της πλειοψηφίας των αθλητριών που στελεχώνουν τη φετινή χρονιά τις ομάδες Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων και αρκετών γονέων.
Πριν την κοπή της πίτας, ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Παναγιώτης Στασινόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε όλες τις αθλήτριες για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες τους στο σχολείο και στον αθλητισμό. Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Εκ μέρους το Μεσσηνιακού σας εύχομαι χρόνια πολλά, Καλή χρονιά. Καλή πρόοδο να έχετε, σας εύχομαι το 2024 να σας φέρει ότι επιθυμείτε και να είσαστε υγιείς. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους γονείς οι οποίοι καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια τόσο για το σχολείο σας, όσο και στον αθλητισμό. Να τους ευχαριστήσω για άλλη μια φορά που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.”
Με κλήρωση κέρδισαν δύο δώρα οι αθλήτριες Ευδοκία Σώκου από το τμήμα Παγκορασίδων και η Σταυριάνα Μητροπούλου από τις ομάδες Κορασίδων-Νεανίδων.