Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 14:12

ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: Ηττα – αποκλεισμός για τον Απόλλωνα από Κόρινθο

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 3-0 και στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΑΣΠ Κόρινθος γνώρισε το περασμένο Σάββατο ο Απόλλων Καλαμάτας και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του πρωταθλήματος νεανίδων Κ20 της ΕΣΠΕΠ.

Καθοριστικό στην εξέλιξη του ματς ήταν το πρώτο σετ, όπου ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να το κερδίσει και να διατηρήσει τις ελπίδες για πρόκριση. Από τη στιγμή που έχασε το πρώτο σετ και την πρόκριση, το παιχνίδι ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα και η Καλαματιανή ομάδα προσπάθησε στη συνέχεια να πάρει τη νίκη και να ολοκληρώσει με θετικό τρόπο την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα νεανίδων. Ομως η Κόρινθος με την ψυχολογία στα ύψη, κατάφερε να πάρει και τα άλλα δύο και με δύο νίκες να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Τα σε 23-25, 22-25, 23-25.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Δημήτρης Καθάρειος): Ειρ. Γιόλλα, Λαδά, Μπεκιάρη, Κάκκα, Τερόλλι, Σοφούλη, Παπαδοπούλου (λ), Νίκα, Γ. Χριστοπούλου, Διακουμή, Τσουμελέα, Δρούγα, Μ. Χριστοπούλου (λ).
ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Γιάννης Σουκούλης): Σέγκα, Στατήρα, Βενετσάνου, Πιπίλου, Μαρινόπουλου, Ντρίζα, Κεχρολόγου (λ), Ζώγκου, Μαρδίκη, Κορακά.
* Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αθλήτριας του Γ.Α.Ε.Τ. Δίων Γεωργίας-Μαρίας Γεωργακάκη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.