Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 14:57

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2 – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-3: Δεύτερη νίκη για τις “πράσινες” κορασίδες

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2 – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-3: Δεύτερη νίκη για τις “πράσινες” κορασίδες

Τη δεύτερη νίκη του πέτυχε ο Μεσσηνιακός επικρατώντας με 3-0 σετ του Απόλλωνα Καλαμάτας 2 σε αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κορασίδων Κ18 της ΕΣΠΕΠ.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας με τον τυπικά φιλοξενούμενο Μεσσηνιακό να είναι καλύτερος και να παίρνει τους τρεις πόντους.
Αξίζει να αναφερθεί ότι βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Παναγιώτης Χανδρινός προπονητής του Απόλλωνα με την κόρη του Μαρία Χανδρινού, που αγωνίζεται στο Μεσσηνιακό. Επίσης βρέθηκε ως αντίπαλο απέναντι στον προπονητή του Μεσσηνιακού Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο με τον οποίος έχουν υπάρξει και συμπαίκτη στη ΓΕΜ, ομάδα που έχει αναστείλει τη λειτουργία της. Για τα παραπάνω ο υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ του ιστορικού συλλόγου, Χρήστος Ζερίτης, έχει κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη σελίδα της ομάδας στο facebook, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα ακόλουθα: “Ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο καλαματιανών ομάδων με χαρακτηριστικές συμπτώσεις. Στην χθεσινή αγωνιστική ημέρα συνέβησαν πολλά: Ο Προπονητής της ομάδος του Μεσσηνιακού Τάκης Θεοδωρόπουλος είναι αθλητικό δημιούργημα του προπονητή του Απόλλωνα Παναγιώτη Χανδρινού με τον οποίον υπήρξαν και συμπαίκτες στα χρόνια της ΓΕΜ. Η Μαρία Χανδρινού, ταλαντούχος πασαδόρος των ομάδων του Μεσσηνιακού, είναι κόρη του Παναγιώτη Χανδρινού και στον χθεσινό αγώνα βρέθηκαν αντίπαλοι”.

Τα σετ: 15-25, 17-25, 12-25.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ανδρέας Χριστοδουλόπουλος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2 (Π. Χανδρινός): Κωστοπούλου, Πρίτσα, Γαρατζιώτη, Βουγιουκλή, Σκουράκη, Θανάση, Ν. Χριστοπούλου (λ), Χρ. Σταυροπούλου, Λαμπροπούλου, Δημάκη, Σκόκου, Κορωνιού.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Π.Θεοδωρόπουλος - Κατ.Φωτεινάκη): Χρονοπούλου, Διακουμέα, Τσουμπρή, Θεοδωροπούλου, Νακούση, Νίκα, Τσοπανάκη (λ), Αντ. Σταυροπούλου, Χανδρινού, Μητροπούλου, Τσούμπανου, Σπυροπούλου.