Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 13:32

Εκοψε πίτα η Καλαμάτα ‘80

Γράφτηκε από τον
Εκοψε πίτα η Καλαμάτα ‘80

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε το βράδυ της Παρασκευής η Καλαμάτα ‘80 σε αίθουσα στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, όπου η διοικούσα επιτροπή της ομάδας με επικεφαλής τον Κώστα Βλάσση, υποδέχτηκε τους επίσημους προσκεκλημένους, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές.
Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Κώστας Βλάσσης εκ μέρους της διοίκησης και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε να έχουν όλοι υγεία και να πάνε όλα καλά για την ομάδα και να πραγματοποιήσει το στόχο της παραμονής της στην κατηγορία. Ακόμη ευχαρίστησε το δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο για τη στήριξη του στην ομάδα.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: “Ολοι μας να έχουμε μια δημιουργική χρονιά και να ευχαριστήσω, ως δήμαρχος μέσα από την καρδιά μου διοίκηση, προπονητές και παίκτες γιατί με την άνοδο σας στη Volley League. Προβάλατε την πόλη μας, δώσατε μια άλλη ώθηση στην πόλη μας. Μας κάνατε όλοι να χαρούμε και γι’ αυτό ερχόμαστε όλοι εδώ και παρακολουθούμε τους αγώνες με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση από επιλογή, όχι από υποχρέωση. Εύχομαι να τα καταφέρετε και η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και του χρόνου. Εμείς ως Δήμος Καλαμάτας, νομίζω το έχουμε δείξει στηρίζουμε τον αθλητισμό, στηρίζουμε καθετί που προβάλει την πόλη μας”.
Αμέσως μετά μίλησε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα δήλωσε: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό που η Καλαμάτα ‘80 εκπροσωπεί την πόλη μας στη Volley League. Το ζητούμενο για εμάς είναι να μπορέσουμε το επόμενο διάστημα να βελτιώσουμε τις συνθήκες στο στάδιο και να είναι όσο καλύτερες γίνεται και για τους αθλητές, αλλά και για τους θεατές. Εχουμε σκληρή δουλειά μπροστά μας, έχουμε σκέψεις, έχουμε ιδέες, πιστεύω με συνεργασία η διοίκηση της Καλαμάτας ‘80 είναι δίπλα μας βοηθάει και θα βοηθήσει το Δήμο και ελπίζω να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Καλή πορεία στην ομάδα, που όπως είπε και ο δήμαρχος, χωρίς τραυματισμούς και να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Volley League”.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη από πλευράς Δήμου Καλαμάτας, οι Αναστάσης Σκοπετέας αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Γιώργος Φάβας αντιδήμαρχος Παιδείας, ΚΔΑΠ και Δημοτικής Περιουσίας, Λυδία Εξηνταβελώνη πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας και Κώστας Παπαδάκης πρόεδρος Διοκλή.
Τυχεροί της πίτας που είχε τρία φλουριά ήταν η Σταυρούλα Μπαστακού, κόρη του εξωδιοικητικού παράγοντα της ομάδας Παναγιώτη, που πήρε ως δώρο μία τσάντα, ο Σταμάτης Ντάκουρης αθλητής των ομάδων παίδων-εφήβων και γιος του προπονητής της πρώτης ομάδας Παναγιώτη, ο οποίος πήρε δώρο ένα ηλεκτρικό εργαλείο και ο αθλητής της ανδρικής ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάκης παρέλαβε δώρο ένα πορτοφόλι.