Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 14:33

ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Αποκλείστηκε από την Παναχαϊκή ο Απόλλωνας

Γράφτηκε από τον

Με δύο ήττες απέναντι στην Παναχαϊκή ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του φετινού πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΠ.

Η Καλαματιανή ομάδα εξ αρχής είχε δύσκολο έργο απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα με αθλήτριες που είχαν περισσότερες εμπειρίες, ενώ είναι η πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν.
Στο πρώτο ματς που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ο Απόλλωνας ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και κατάφερε δύο φορές να πάρει το προβάδισμα στα σετ, όμως στη διαδικασία του τάι μπρέικ, η γηπεδούχος ομάδας με “όπλο” την εμπειρία της κατάφερε να επικρατήσει.
Στο δεύτερο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, η Παναχαϊκή από το πρώτο σετ έδειξε ότι δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ. Οι αθλήτριες του Απόλλωνα έκαναν την προσπάθεια του σε όλη τη διάρκεια του ματς, όμως δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσουν την αντίπαλο τους.
Αναλυτικά το φιλμ των δύο αγώνων είναι:

Ο πρώτος αγώνας

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-2 σετ

Τα σετ: 19-25,25-18, 15-25, 25-18, 15-10.
Διαιτητές ήταν οι Παπαχριστόπουλος, Γεωργόπουλος.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χριστίνα Σαραπτσή): Ακαρέπη, Αντωνοπούλου, Βασιλακοπούλου, Μαμασιούλα, Σοφ. Μίντζα, Στ. Μίντζα, Πουλιδά (λ), Β. Κοτσέτα, Αν.-Μ. Κοτσέτα, Σκαμπαρδώνη, Τζουβαλά, Κεχαγιά (λ).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Παναγιώτης Χανδρινός): Νίκα, Τσουμελέα, Μπεκιάρη, Σοφούλη, Δρούγα, Λαδά, Παπαδοπούλου (λ) Γ. Χριστοπούλου, Διακουμή, Μ. Χριστοπούλου (λ).

Ο δεύτερος αγώνας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-3 σετ

Τα σετ: 21-25, 18-25, 15-25.
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν ο Αντρέας Χριστοδουλόπουλος με την Γρηγορία Γιακουμή. Σημειωτής ήταν η Κατερίνα Πανδή.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Παναγιώτης Χανδρινός): Μπεκιάρη, Νίκα, Δρούγα, Σοφούλη, Τσουμελέα, Λαδά, Παπαδοπούλου (λ), Κοτσαρίνη, Γ. Χριστοπούλου, Διακουμή, Μ. Χριστόπουλου (λ).
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χριστίνα Σαραπτσή): Βασιλακοπούλου, Στ. Μίντζα, Μαμασιούλα, Σοφ. Μίντζα, Ακαρέπη, Αντωνοπούλου, Πουλιδά (λ).