Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 14:15

BΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Ο Απόλλων Καλαμάτας 1, 3-0 τον Ν.Ο. Πύλου

Γράφτηκε από τον

Με τον Απόλλων Καλαμάτας 1 να κερδίζει με 3-0 σετ τον Ν.Ο. Πύλου ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον 3ο υποόμιλο του Δ’ ομίλου παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ.

Ο συγκεκριμένος υποόμιλος είχε τις περισσότερες ομάδες, 5 σε σχέση με τους άλλους δύο του Δ’ ομίλου, όπου συμμετείχαν ομάδες του νομού, αλλά τελικά μόνο δύο κατάφεραν να αγωνιστούν. Ο Δίων Κυπαρισσίας και ο Γ.Σ. Μεσσήνης παρότι είχαν δηλώσει συμμετοχή, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος παραιτήθηκαν. Ο Ν.Ο.Κ. Ποσειδών που επίσης είχε δηλώσει συμμετοχή, δεν είχε δηλώσει παραίτηση όμως στη διάρκεια της σεζόν δεν κατάφερε να δώσει κάποιο παιχνίδι. Ετσι έμειναν Απόλλων 1 και Πύλος που έπαιξαν σε ένα πρωτάθλημα για δύο και έτσι πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Σε ότι αφορά το ματς της περασμένης Κυριακής η Καλαματιανή ομάδα ήταν καλύτερη και επικράτησε σχετικά εύκολα του αντιπάλου της.

Τα σετ: 25-10, 25-8, 25-8.
Το ματς διαιτήτευσε η Νικολέττα Τσιμικλή. Σημειωτής ήταν η Κατερίνα Πανδή.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1 (Παναγιώτης Χανδρινός): Μπεκιάρη, Διακουμή, Θεοδωροπούλου, Κοτσαρίνη, Κορωνιού, Δρούγα, Παπαδοπούλου (λ), Σκουράκη, Βέργη, Γ. Λαμπροπούλου, Θανάση, Μάστορα, Αγγελοπούλου (λ).
ΝΟ ΠΥΛΟΥ (Παναγιώτα Δουρδουλάκη): Τσώνη, Αρβανίτη, Τσαγκλή, Αρμακόλα, Ψυχάρη, Ρόκου, Νικολακοπούλου, Ν. Καρμίρη.