Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 16:23

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ16 ΕΣΠΕΠ: Βήμα πρόκρισης για Μεσσηνιακό και Απόλλωνα (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κ16 ΕΣΠΕΠ: Βήμα πρόκρισης για Μεσσηνιακό και Απόλλωνα (φωτό)

Βήμα πρόκρισης στη φάση των “8” του πρωταθλήματος παγκορασίδων Κ16 της ΕΣΠΕΠ, έκαναν ο Μεσσηνιακός και ο Απόλλων Καλαμάτας μετά τις νίκες που πέτυχαν επί του Α.Ο. Ακρίτα και Γ.Α.Ε.Τ. Δίων αντίστοιχα.

Οι δύο αναμετρήσεις διεξήχθησαν στο Κλειστό του Δημοτικού σταδίου Καλαμάτας την Κυριακή 26 Μαΐου και ήταν πρώτες της Γ’ φάσης (των “16”).
Στο ματς που ξεκίνησε πρώτο, ο Μεσσηνιακός συνδύασε την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα και νίκησε με 3-0 σετ τον Ακρίτα που έκανε την προσπάθεια του αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο παιχνίδι που ακολούθησε οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, ήταν ανταγωνιστικές σε όλη τη διάρκεια των σετ, όμως στο τέλος χαμογέλασε ο Απόλλων Καλαμάτας που κέρδισε τον Δίωνα Κυπαρισσίας με 3-0 σετ.
Αναλυτικά η εικόνα των δύο παραπάνω αγώνων είναι η ακόλουθη:

Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 0-3 σετ

Τα σετ: 14-25, 9-25, 21-25.

Διαιτητής ήταν η Γρηγορία Γιακουμή και σημειωτής η Γεωργία Αρμακόλλα.
ΑΟ ΑΚΡΙΤΑΣ (Νάνσυ Πανταζοπούλου): Παναγέα, Κουμούνδρου, Μαρκοπούλου, Βαλσαμάκη, Καπερνοπούλου, Καραμπάτσου, Παπαδάμη (λ), Τσικρικού, Γεωργιάδη, Περρωτή, Τζάννε, Τσακαλάκου.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Μητρόπουλος): Μπαζάνη, Παναγοπούλου, Χανδρινού, Νακούση, Φειδά, Νίκα, Βεργετοπούλου (λ), Τσάνι, Νικητέα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Γ.Α.Ε.Τ. ΔΙΩΝ 3-0 σετ

Τα σετ: 25-21, 25-16, 25-19.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Νικολέττα Τσιμικλή. Σημειωτής ήταν η Κατερίνα Πανδή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Παναγιώτης Χανδρινός): Διακουμή, Δρούγα, Μπεκιάρη, Τσουμελέα, Θεοδωροπούλου, Κοτσαρίνη, Παπαδοπούλου (λ), Σκουράκη, Αγγελοπούλου.
ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ (Παναγιώτης Τατούλης): Κανελλοπούλου, Σαπέρα, Ανδρουτσοπούλου, Μπαρτζελιώτη, Ζωγοπούλου, Καλογεροπούλου, Γκούραλιουκ (λ).