Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 19:19

ΒΟΛΕΪ: Στον ΑΣΠ Κόρινθος η Σοφία Καρακύκλα

Γράφτηκε από τον
ΒΟΛΕΪ: Στον ΑΣΠ Κόρινθος η Σοφία Καρακύκλα

Ο ΑΣΠ Κόρινθος είναι η επόμενη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί η Καλαματιανή κεντρικός Σοφία Καρακύκλα συνεχίζοντας την καριέρα της εκτός Μεσσηνίας.


Η έμπειρη αθλήτρια μετά από δύο χρόνια παρουσίας της στο Μίλωνα, όπου είχε δύο ανόδους από την Α2 στην Pre League και από εκεί στη Volley League, έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρας της προχωρώντας σε συνεργασία με την ομάδα της Κορίνθου.
Μάλιστα ο ΑΣΠ Κόρινθος θα είναι και τη νέας αγωνιστική χρονιά αντίπαλος του Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου η Σοφία Καρακύκλα θα αντιμετωπίσει ξανά την πρώην ομάδα της, μετά την περσινή σεζόν με το Μίλωνα.
Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος στη σχετική ανακοίνωση για τη συμφωνία συνεργασίας με την Σοφία Καρακύκλα, αναφέρει: “Η Σοφία είναι γεννημένη το 1997, έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται ως κεντρική. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Ακρίτα Καλαμάτας και εν συνεχεία παρέμεινε για τέσσερα χρόνια στη Νίκη Αλεξανδρούπολης. Μόνο ανοδική η πορεία της, καθώς ακολούθησε ο Απόλλωνας Καλαμάτας για τρεις χρονιές, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια φόρεσε τα χρώματα του Μίλωνα”.