Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 14:07

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Στην Pre League τη νέα αγωνιστική περίοδο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Στην Pre League τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στο πρωτάθλημα της Pre League θα αγωνιστεί η Καλαμάτα '80 την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, κάτι που ξεκαθάρισε χθες στην Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ.


Στη συνέλευση, μεταξύ άλλων προέκυψε και η νέα διοίκηση της ΕΣΑΠ, όπου ο πρόεδρος παραμένει ο Παντελής Ταρνατόρος για την 8η χρονιά και στη συνέχεια αποφασίστηκε το νέο πρωτάθλημα της Volley League να διεξαχθεί με 10 ομάδες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υποβιβαστεί και τυπικά η Καλαμάτα '80, η οποία είχε αγωνιστικά καθώς τερμάτισε στην 9η θέση μετά την ολοκλήρωση των πλέι άουτ και τις αναμετρήσεις της με το Φοίνικα Σύρου.
Μετά την παραπάνω εξέλιξη η διοίκηση της Καλαμάτας '80 σε δελτίο Τύπου που αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απόφαση της ΕΣΑΠ, αλλά και στις κινήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα ​​ώστε η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Επίσης γίνεται αναφορά και στους φίλους της ομάδας και του βόλεϊ για τη στήριξη που έδειξαν στην Καλαμάτα '80.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η διοίκηση στο δελτίο Τύπου είναι:
«Το πέρας της χθεσινής (10/07) Γενικής Συνελεύσεως της Ε.Σ.Α.Π. οριστικοποίησε τον χάρτη της VolleyLeague η οποία η νέα αγωνιστική περίοδος θα αποτελείται από 10 ομάδες και δίχως wildcard.
Κατόπιν τούτου ο Αθλητικός Όμιλος Καλαμάτα 1980, που είχε δηλώσει «παρών» σε μια τέτοια περίπτωση, τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα αγωνιστεί στην Preleague, με στόχο την άμεση μετάβαση στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Βόλεϊ.
Ανεξαρτήτως κατηγορίας η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει την ικανοποίησή της από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην πρώτη ιστορική συμμετοχή της στο επαγγελματικό βόλεϊ και διατηρεί τη φιλοδοξία για νέες επιτυχίες και ανάπτυξη.
Δουλεύοντας μεθοδικά και στοχευμένα η διοίκηση του συλλόγου, όλο αυτό το διάστημα έχοντας σχεδιάσει και οραματιστεί για το μέλλον, έχει ήδη τερματίσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, και κινείται για περαιτέρω ενίσχυση και οργάνωση έξω αγωνιστικά. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.
Όλα τα μέλη της διοίκησης του ΑΟ Καλαμάτα 1980 εκφράζουν την απεριόριστη εκτίμηση στους φιλάθλους μας που κατακλύζουν το γήπεδο μας και μας στηρίζουν δυναμικά, κατακτώντας με μεγάλη διαφορά την πρώτη θέση σε παρουσία κόσμου σε όλη τη χώρα, και δεσμεύονται να ικανοποιήσουν την εμπιστοσύνη τους με νέες επιτυχίες.
Ειδική μνεία επίσης γίνεται στους πολυάριθμους χορηγούς της ομάδας μας, που μας υποστηρίζουν πολλές σαιζόν, και έχουν ήδη δηλώσει την ανανέωση της συνεργασίας με το σύλλογό μας. Χωρίς τη δικιά τους βοήθεια τίποτα δε θα ήταν δυνατόν.
Η αγκάλη της κοινωνίας ήταν πάντοτε ανοιχτή για την ομάδα και ο δεσμός είναι άρρηκτος και ξεχωριστός. Γι' αυτό και ενδυναμώνεται η πεποίθηση πως στις νέες «μάχες» που είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και ισχυροί…
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!”