Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 16:28

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Απέκτησε τον ακραίο Χουάν Αλαμίνο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Απέκτησε τον ακραίο Χουάν Αλαμίνο

Την απόκτηση του Αργεντινού ακραίου Χουάν Αλαμίνο ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Καλαμάτα ‘80.


Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Pre League η Καλαματιανή ομάδα ξεκίνησε και τις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού προχωρώντας στη δεύτερη μεταγραφή, καθώς θυμίζουμε ότι στις 4 Ιουλίου είχε αποκτηθεί ο 29χρονος πασαδόρος Δημήτρης Σιδηρόπουλος.
Ο Αλαμίνο θα συνθέσει το δίδυμο των ξένων με τον επίσης συμπατριώτη του Μαουρίτσιο Βιέιτο, που και αυτός πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “Λύκους”.
Για την απόκτηση του Αργεντίνου ακραίου, η διοίκηση της Καλαμάτας ‘80 εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μας με τον αθλητή Juan Alamino! Ο Αργεντίνος αθλητής αγωνίζεται ως ακραίος και έχει ύψος 197cm. Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες στις 4 Ιουνίου 1999 και έκανε τα πρώτα του βολεϊκά βήματα παίζοντας για λογαριασμό της Obras San Juan Voley. Τη τελευταία σεζόν 2023-2024 βρέθηκε στην Mutual Policial Formosa με την οποία κατέκτησε το Super Cup Αργεντινής, και ήταν φιναλίστ στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της χώρας. Ακόμα με την ομάδα του κατετάγησαν 5οι στο Copa Sudamericana. Ο ίδιος την περσινή σαιζόν ανεδείχθη δεύτερος καλύτερος ακραίος του πρωταθλήματος Αργεντινής και συμπεριλήφθη στην καλύτερη 6αδα του πρωταθλήματος. Καλωσορίζουμε τον Juan στην ομάδα και την πόλη μας και ευχόμαστε μια σαιζόν με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!!”.