Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 16:02

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ανανέωσε και ο Νίκος Μπιρμπίλης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Ανανέωσε και ο Νίκος Μπιρμπίλης

Για έναν ακόμη χρόνο θα φοράει τη φανέλα της Καλαμάτας ‘80 ο 22χρονος αθλητής Νίκος Μπιρμπίλης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα.


Ο νεαρός αθλητής βρίσκεται στην Καλαμάτα ‘80 από τα τμήματα υποδομής και τα τελευταία χρόνια εκτός από την εφηβική ομάδα, είναι μέλος και στην ανδρική. Συνεχίζει και αυτός την παράδοση που έχουν οι “Λύκοι” να αξιοποιούν τους ταλαντούχους παίκτες και να τους βοηθούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια, τα αδέρφια Σπύρος και Αρης Χανδρινός έχουν γίνει μέλη των δύο μεγάλων ομάδων του Ελληνικού βόλεϊ αλλά και και της εθνικής ομάδας, με τον πρώτο να είναι τα τελευταία δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και τον δεύτερο να είναι από φέτος παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα δύο αδέρφια αρχικά έπαιξαν στο Μίλωνα και στη συνέχεια πήραν μεταγραφή για τους δύο αιώνιους. Επόμενος παίκτης που συνεχίζει την παράδοση είναι ο Στέφανος Ξεροβάσιλας, ο οποίος μετά την Καλαμάτα ‘80 αγωνίζεται στον Ιωνικό Νικαίας και είναι μέλος της Εθνικής εφήβων. Είχε προηγηθεί ο Φροίξος Κωτσάκης, ο οποίος αγωνίζεται στο εξωτερικό, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα.
Ο Μπιρμπίλης είναι 22 ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μπλόκερ και έχει ύψος 1,94 και είναι ο δεύτερο Καλαματιανός αθλητής μετά τον Μηνά Αραπάκη που ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα.
Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνεργασίας και η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Καλαματιανό αθλητή Νίκο Μπιρμπίλη! @nikos_mpirmpilis
Ο Νίκος είναι 22 ετων, αγωνίζεται ως κεντρικός μπλοκέρ και έχει ύψος 194. Είναι ακόμη ένας αθλητής από τα αναπτυξιακά μας τμήματα που τα τελευταία χρόνια έχει προωθηθεί στο ρόστερ της ανδρικής μας ομάδας. Ευχόμαστε στο Νίκο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”.