Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 12:12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 Ξεκινά η δουλειά για την Pre League

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 Ξεκινά η δουλειά για την Pre League

Διακοπές τέλος για τους παίκτες της Καλαμάτας '80, καθώς από σήμερα ξεκινά το τρέξιμο.

Η νέα σεζόν βρίσκει τους "λύκους" στην Pre League βόλεϊ ανδρών, μετά τον υποβιβασμό από την κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ. Ο στόχος λοιπόν δεν είναι άλλος από την άμεση επάνοδο στην Volley League και γι' αυτό οι ιθύνοντες έδωσαν τα ηνία στον Ακη Χατζηαντωνίου, έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία στο άθλημα και είναι από τους ρέκορντμαν συμμετοχών (401) στην εθνική ομάδα. Ο νέος τεχνικός θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την Καλαμάτα '80, στις 7 το απόγευμα στο κλειστό του Δημοτικού Συαδίου.
Νωρίτερα θα γίνει αγιασμός και οι καθιερωμένες δηλώσεις των πρωταγωνιστών στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η μεσσηνιακή ομάδα ο αγιασμός θα γίνει στις 5.45 μ.μ. και στη συνέχεια από τις 6.15 έως τις 7 μ.μ. η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες θα μιλήσουν για τους στόχους της νέας σεζόν.
Η πρώτη προπόνηση που θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ και τους φιλάθλους θα ξεκινήσει στις 7 το απόγεμα και θα ολοκληρωθεί στις 8.30 μ.μ.


Το ρόστερ


Η Καλαμάτα '80 ξεκινά μετά από χρόνια προετοιμασία με νέο τεχνικό στον πάγκο, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον Παναγιώτη Ντάκουρη και από τις 4 Ιουνίου νέος τεχνικός των "λύκων" είναι ο Ακης Χατζηαντωνίου. Εκτός από τον κόουτς, τα νέα πρόσωπα στη σημερινή "πρώτη" θα είναι οι Σωκράτης Χαραλαμπίδης, Χουάν Αλαμίνο και Δημήτρης Σιδηρόπουλος. Από πέρυσι συνεχίζουν οι Μαουρίτσιο Βιέιτο, Διονύσης Λυκούρεσης, Μηνάς Αραπάκης, Κώστας Δαλακούρας, Νίκος Χριστόφας, Νίκος Μπιρμπίλης και Βαγγέλης Ντάκουρης, που αποτελεί την τελευταία χρονικά ανανέωση.
Να σημειωθεί ακόμα ότι ο Γιάννης Μαντέκας που είχε σημαντική συμβολή τα προηγούμενα χρόνια στην ανοδική πορεία της Καλαμάτας '80, αποφάσισε να βάλει τέλος μετά από 20 χρόνια στην καριέρα του, αλλά θα παραμείνει στον σύλλογο από άλλο πόστο. Συγκεκριμένα, θα είναι βοηθός του Ακη Χατζηαντωνίου, ενώ παράλληλα θα έχει και την τεχνική καθοδήγηση της γυναικείας ομάδας του Α.Ο. Ακρίτα.