Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2025 11:36

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα με Μίλωνα

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80: Πρώτο σερβίς στο πρωτάθλημα με Μίλωνα

Στη μάχη της Volley League ανδρών ρίχνεται την Κυριακή η Καλαμάτα ’80 - Affidea, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα τον Μίλωνα, που πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ. στο κλειστό «Κρoίσος Πέρσης» στη Νέα Σμύρνη και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ESAP TV.

Η μεσσηνιακή ομάδα επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ με σκοπό να μείνει. Το ξεκίνημα είναι απαιτητικό, μιας και ο Μίλωνας είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις του πρωταθλήματος, όμως οι «λύκοι» έδειξαν και στα φιλικά προετοιμασίας ότι είναι ανταγωνιστικοί.

Στα αξιοσημείωτα ότι στους γηπεδούχους αγωνίζεται ο Καλαματιανός Γιώργος Πετρέας, που έχει τίτλους με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και άλλες ομάδες, αγωνιζόμενος για χρόνια και στο εξωτερικό.

Η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε… τέσσερις δόσεις, καθώς χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε με άνεση την «PAOK Sports Arena» επικρατώντας με 3-0 σετ του Φοίνικα Σύρου.

Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ματς, αυτό του Παναθηναϊκού με τον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου στις 8.30 μ.μ. στο Μετς.

Την Κυριακή εκτός από το Μίλωνας – Καλαμάτα ’80 (6.30 μ.μ.) θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό (7.45 μ.μ.).

Η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στις… 12 Νοεμβρίου, μιας και τότε ορίστηκε η αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Κηφισιά.

Στο πρωτάθλημα λαμβάνουν μέρος δέκα ομάδες, με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να είναι και φέτος φαβορί για τον τίτλο.