Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 13:08

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Στην Καλαμάτα οι εθνικές ομάδες Ελλάδας και Κύπρου

Γράφτηκε από τον

Από την Τετάρτη 17 έως τη Κυριακή 21 Ιουνίου οι φίλοι του beach volley θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην Καλαμάτα από κοντά τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας να προπονούνται και να αγωνίζονται.


Στο "1ο BODYTALK Camp"  έχουν προσκληθεί οι Εθνικές Ομάδες Ελλάδος και Κύπρου, καθώς και ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.
Υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Ξενάκη Μάνου και του Πρωταθλητή Κουλιέρη Γιώργου, θα έχουν την ευκαιρία να  προπονηθούν για 3 ημέρες και να προετοιμαστούν για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα αρχίσει στο τέλος του Ιουνίου.
Στο "1ο BODYTALK Tournament" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 έως τη Κυριακή 21 Ιουνίου, ανδρών και γυναικών, θα πάρουν μέρος εκτός από τις παραπάνω ομάδες  και αρκετές ακόμα από όλη την Ελλάδα. Το τουρνουά είναι  ανοικτό (open ) που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετέχουν όλοι.
Θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις από την BODYTALK και σε όλους τους συμμετέχοντες  στο 1ο BODYTALK Camp & Tournament θα μοιραστούν αγωνιστικές μπλούζες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα  6936708461 &  6944504721 ή στη σελίδα του KBV στο facebook.