Πέμπτη, 13 Αύγουστος 2015 19:57

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ετοιμάζεται για την Ουγγαρία η Εθνικη στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από τον

Μετά την επιστροφή από την Μεγαλόπολη από το μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής 8 Αυγουστου, η Εθνική ομάδα των Γυναικών έχει πιάσει δουλειά εν όψει της δεύτερης συνεχόμενης εκτός έδρας αγωνιστικής υποχρέωσης που έχει καθώς για την 3η αγωνιστικη του European League αντιμετωπίζει στην Βουδαπέστη την Ουγγαρία.

Ο εθνικός προπονητής Γιάννης Καλμαζίδης υπολογίζει για αυτά τα ματς την Ελένη Κιόση η οποία ενσωματώθηκε στις προπονήσεις, όπως και την Χαρά Παπαδοπούλου που πήρε τη θέση της Αθηνάς Παπαφωτίου (έχει μείνει εκτός λόγω τραυματισμού). Εκτός προπονήσεων παραμένει η Μαρία Λαμπρινίδου η οποία συνεχίζει θεραπεία (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) και αναμένεται τελικά να είναι στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού για τους εντός έδρας αγώνες με την Γεωργία (21 και 22 Αυγούστου στην Μεγαλόπολη).
Εν τω μεταξύ παραλληλα με τις προπονήσεις η αποστολή επισκέφτηκε το Δημαρχείο Μεγαλόπολης όπου έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο της πόλης Διονύση Παπαδόπουλο (παρουσία των Αντιδημάρχων Μπάζιου, Βλασογιάννη και του εντεταλμένου επι των αθλητικών συμβούλου Σάκη Δάρρα).
Επιστρέφοντας τελος στα αγωνιστικά, η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα αναχωρήσει αυριο Παρασκευή 14 Αυγούστου για την Βουδαπέστη, όπου θα αντιμετωπίσει την ισόβαθμη της (κι οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 2 νίκες, 2 ήττες) Ουγγαρία σε μια δυάδα καθοριστικών αγώνων για την πρόκριση στα ημιτελικά του European League.