Τετάρτη, 19 Αύγουστος 2015 16:59

A2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Ξεκινά προετοιμασία σήμερα ο Μεσσηνιακός - Το μεταγραφικό πάρε - δώσε

Γράφτηκε από τον

Με πέντε παίκτριες ενισχύθηκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεσσηνιακού, η οποία και τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής.

Επιπλέον, πέντε νεαρές παίκτριες προστέθηκαν στην ομάδα κορασίδων και νεανίδων, ενώ στον αντίποδα παραχωρήθηκαν δύο αθλήτριες από την περσινή ομάδα.
Αναλυτικά, στην ομάδα γυναικών ήρθαν οι Χειλαδάκη Κέλλυ με ελεύθερη μεταγραφή, ακραία, από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου, Σκλήρη Σπυριδούλα με υποσχετική 1 έτους, ακραία από την Κόρινθο, Ζερίτη Αθηνά με ελεύθερη μεταγραφή, από τον ΒΑΟ Θεσαλονίκης,Γεωργούλια Ελένη με ελεύθερη μεταγραφή, κεντρική, από τα Λύκαια Μεγαλόπολης και Μπούνα Θεώνη, λίμπερο, επέστρεψε μετά από ετήσιο δανεισμό στον ΑΟ Ακρίτας Καλαμάτας.
Στην ομάδα κορασίδων - νεανίδων ήρθαν οι Μπαξιβανάκη Σοφιτίνα, με υποσχετική 1 έτους, ακραία, από τον ΑΟ Καλαμάτα'80, Ντεκελέ Μαρκέλα με ελεύθερη μεταγραφή, κεντρική, από τον ΑΟ Καλαμάτα '80, Παπαδοπούλου Κάτια με ελεύθερη μεταγραφή, ακραία, από τον ΑΟ Καλαμάτα '80, Καραμπάτσου Κωνσταντίνα με ελεύθερη μεταγραφή, από τον ΑΟ Καλαμάτα '80 και Καραγιάννη Μαριλένα με ελεύθερη μεταγραφή, από τον ΑΟ Καλαμάτα '80.
Παραχωρήθηκαν οι Σιρίνινα Αναστασία με υποσχετική 1 έτους, διαγώνια, στο ΑΟ Μαρκόπουλο και Δόλγυρα Βασιλεία με υποσχετική 1 έτους, κεντρική, στη Νίκη Βόλου.
Η σχετική ανακοίνωση του Μεσσηνιακού αναφέρει: «Καλωσορίζουμε και ευχαριστούμε όλες τις αθλήτριες που επέλεξαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Μεσσηνιακό, ευχαριστούμε τις ομάδες τους που τις διευκόλυναν στις επιλογές τους. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. θα ξεκινήσει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας για την νέα χρονιά.