Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 08:34

Με κύριο στόχο την γρήγορη παραμονή ξεκίνησε η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον
Με κύριο στόχο την γρήγορη παραμονή ξεκίνησε η Καλαμάτα '80

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει την ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας '80 για μια ακόμη χρονιά στην Α2 εθνική.

Η Μεσσηνιακή ομάδα ξεκίνησε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της προετοιμασία της με τον Χρήστο Δημητρακόπουλο να βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι της.
Η έλλειψη μεταγραφών και η μεγάλη δυσκολία του φετινού ομίλου των Μεσσήνιων αναγκάζουν τους ανθρώπους τους σε πρώτη φάση να θέσουν ως στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.
Ο Χρήστος Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Δεν έχουμε ακόμη ολοκληρωμένη εικόνα για να μιλήσουμε για στόχους. Φαίνεται ότι ο όμιλος θα είαι δύο ταχυτήτων. Θα υπάρχουν 4-5 ομάδες που θα χτυπήσουν άνοδο και 5-6 που θα πάνε για παραμονή. Εμείς μάλλον θα είμαστε στο δεύτερο γκρουπ. Πρώτος στόχος είναι να έχουμε υγεία, να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να φέρνουμε αποτελέσματα αλλά και τον κόσμο στο γήπεδο».
Ο τεχνικός της Καλαμάτας '80 τόνισε ακόμη πως ίσως γίνουν κάποιες μεταγραφές το επόμενο διάστημα καθώς και ότι η ομάδα σχεδιάζει να δώσει 5-6 φιλικά παιχνίδια.
Ο εκ των αρχηγών της ομάδας Σπύρος Αποστολόπουλος τόνισε: «Ξεκινάμε για το καλύτερο. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να κερδίζουμε. Οπως είπε και ο προπονητής μου θα έχουμε ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Εχουμε πολλά νέα παιδιά που θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε στην ομάδα κοιτάζοντας το μέλλον της αλλά και το μέλλον του Μεσσηνιακού βόλεϊ. Στόχος θα είναι να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να υπάρχει και η δυνατότητα να παίξουν περισσότερο τα νέα παιδιά.
Για την συγκατοίκηση με τον Ακρίτα Καλαμάτας ο Αποστολόπουλος τόνισε: «Είναι καλό για την πόλη που έχει δύο ομάδες αλλά θα είναι και δύσκολο να τις διατηρήσει στην Α2. Μακάρι τελικά και οι δύο ομάδες να εξασφαλίσουν την παραμονή».