Παναγιώτης Πρεζεράκος

Παναγιώτης Πρεζεράκος

Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2021 16:15

Το πάρε – δώσε των ομάδων της Α’ τοπικής

Ελάχιστες ήταν οι κινήσεις που έγιναν στη διάρκεια της εβδομάδας από τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Μεσσηνίας για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους.

Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2021 13:57

12 ξένοι στο ρόστερ της “Μαύρης Θύελλας”!

Πολυεθνική ομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή Καλαμάτα από τις έως τώρα κινήσεις στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της.

Πολλή δουλειά χρειάζεται ο Απόλλωνας για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, όπως έδειξε με την απόδοση του στα δύο πρώτα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε με Κόρινθο και Παπάγου.

Ικανοποίηση από την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλητές στην πρώτη εβδομάδας της προετοιμασίας είναι ο προπονητής της Καλαμάτας ‘80 Παναγιώτης Ντάκουρης.

Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 15:56

Το πάρε – δώσε των ομάδων της Α’ τοπικής

Δυναμικά κινήθηκαν στο μεταγραφικό παζάρι οι ομάδες και των δύο ομίλων της Α’ τοπικής και την εβδομάδα που πέρασε.

Οι πρώτες κινήσεις του Κώστα Παπασταμάτη και των συνεργατών του σε ότι αφορά τη λειτουργία της ακαδημίας της ΠΑΕ Καλαμάτα σε πρότυπα συλλόγων της Super League 1 αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει σάρκα και οστά.

 

Χωρίς προβλήματα και με όλες τις αθλήτριες να συμμετέχουν στο καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων συνεχίζει ο Απόλλων Καλαμάτας την προετοιμασία του ενόψει της συμμετοχής του στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League γυναικών.

Αλλαγή πλεύσης στην Σπερχογεία μετά τις εξελίξεις που προέκυψαν το βράδυ της Παρασκευής στη διάρκεια συμβουλίου που πραγματοποίησε η διοίκηση.

Μετά από 3 χρόνια απουσίας το Ασπρόχωμα επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Μεσσηνίας.

Δύο σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε χθες ο Ηρακλής Καλαμάτας γνωστοποιώντας την απόκτηση των Τζανέτου Παπαδέα και Σωτήρη Γκρίτζαλη.

Σελίδα 1 από 110

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ