Τρίτη, 29 Μάιος 2018 15:31

“HELLAS RALLY RAID”: Εντυπωσιακός τερματισμός στην Κυπαρισσία (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Εντυπωσιακός ήταν ο τερματικός του Hellas Rally Raid χθες το μεσημέρι στην Κυπαρισσία που με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης επιλέχθηκε η Κυπαρισσία για τον τερματισμό του.

Έχοντας διανύσει τελευταία ημέρα του αγώνα τους ειδικές διαδρομές στις ορεινές περιοχές της Τριφυλίας με αφετηρία τα Κρέστενα 283 πληρώματα μηχανών και μπάκι οχημάτων κατέληξαν στην Κυπαρισσία.

Εκεί στο χώρο πάνω από την παραλία του Αι Λαγούδη τους περίμεναν οι άνθρωποι του Εμπορικού Συλλόγου κάνοντας απονομές μεταλλίων για την συμμετοχή τους , ενώ τους παρείχαν και γεύμα , ενώ σε συνεργασία με τους διοργανωτές και τους χορηγούς στήθηκε ένα ολόκληρο πάρτι για την λήξη του αγώνα.

Η πόλη της Κυπαρισσίας κατακλύστηκε από τα αγωνιστικά οχήματα δίτροχα και τετράτροχα προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κόσμου της περιοχής. Οι συμμετοχές ήταν από 26 διαφορετικές χώρες , με κάλυψη από 14 τηλεοπτικά συνεργεία. Χαρακτηριστικό ήταν ότι από την Ελλάδα ως οδηγός ήταν μόνο μια γυναίκα η οποία έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής όπου εκτός από το μετάλλιο της προσέφεραν και ένα στεφάνι ελιάς. Ενώ επίσης «δυνατή» στιγμή ήταν ο τερματισμός ενός πληρώματος όπου ο οδηγός είχε κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα χωρίς όμως να σταθούν ικανά να τους στερήσουν την δυνατότητα να κάνει αυτό που θέλει , δίνοντας το μήνυμα πως με ισχυρή θέληση όλα γίνονται.

Ήταν μια ακόμη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου σε μια ευρύτερη προσπάθεια εξωστρέφειας , ανοίγοντας τον δρόμο για ανάλογες δράσεις στην περιοχή.

Κ.Μπ.