Σάββατο, 06 Απρίλιος 2019 14:04

Εντυπωσιακός Οικονόμου στο “Rotax Max Challenge 2019”

Γράφτηκε από τον
Εντυπωσιακός Οικονόμου στο “Rotax Max Challenge 2019”

Εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Καλαματιανός πρωταθλητής Χρήστος Οικονόμου στο “Rotax Max Challenge 2019”, κατακτώντας την δεύτερη θέση στον πρώτο αγώνα και την πρώτη στον δεύτερο!

Συγκεκριμένα, η πρώτη δοκιμασία των οδηγών, του πρώτου διπλού αγώνα στην πίστα των Αφιδνών ήταν εντυπωσιακή. Η προσπάθεια όλων των οδηγών πρόσφερε στους φίλους του karting πλούσιο θέαμα, σε μία πίστα που στην κυριολεξία θύμιζε διεθνή αγώνα αφού ήταν στολισμένη στα χρώματα της Rotax. Παράλληλα η διαμόρφωση των χώρων στα πιτς πρόδιδε την εμπειρία της διοργανώτριας εταιρίας που επί 20 χρόνια πραγματοποιεί το Rotax Μax Challenge Hellas στα πρότυπα των διεθνών απαιτήσεων.

Στην διτάχυτη Rotax DD2 Max o Καλαματιανός περσινός πρωταθλητής Χρήστος Οικονόμου μονομάχησε με τον Ακη Βασιλέρη. Ο τελευταίος πήρε τελικά την πρώτη θέση, ο Οικονόμου ήταν δεύτερος και τρίτος ο Δημήτρης Ζερβός

Η συνέχεια του Rotax Max Challenge Hellas 2019 δόθηκε στην πίστα Kartodromo, με τον δεύτερο αγώνα. Στην δεύτερη δοκιμασία των οδηγών, του πρώτου διπλού αγώνα στην πίστα των Αφιδνών. Με ήλιο μεν αλλά αέρα δυνατό όπως και το Σάββατο έτσι και την Κυριακή συνεχίστηκε η αγωνιστική προσπάθεια των οδηγών του Rotax Max Challenge Hellas.

Αυτή τη φορά στην διτάχυτη Rotax DD2 Max o Χρήστος Οικονόμου κατέκτησε την πρώτη θέση και πήρε την ρεβάνς από τον Άκη Βασιλέρη για να μπει ανάμεσά τους, στην δεύτερη θέση ο Θανάσης Χατζόγλου.