Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021 12:01

ΑΛΑΚ: Στις 8-9 Μαΐου η Ανάβαση Τσακώνας

Γράφτηκε από τον
ΑΛΑΚ: Στις 8-9 Μαΐου η Ανάβαση Τσακώνας

Αντίστροφα μετρά ο αγώνας για την Ανάβαση Τσακώνας που θα διοργανώσει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας.

Η ΑΛΑΚ ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω αγώνας θα διεξαχθεί στις 8-9 Μαΐου και θα είναι ο πρώτος της χρονιάς! Οι συμμετοχές άνοιξαν από χθες και ήδη το ενδιαφέρον είναι έντονο.

Η ΑΛΑΚ ευελπιστεί ότι η Ανάβαση Τσακώνας, που αναβαθμίστηκε και προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων, θα αποτελέσει διαφήμιση για τη Μεσσηνία, ικανοποιώντας τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους αγωνιζόμενους και τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ότι η επανεκκίνηση των αγώνων αυτοκινήτου είναι γεγονός και το σωματείο μας καλείται να είναι αυτό που θα επιτελέσει το δύσκολο έργο του 1ου αγώνα της χρονιάς, ύστερα από την πανδημία και αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την ανάβαση Τσακώνας, που πια αναβαθμίστηκε και προσμετρά και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων. Η ημερομηνία οριστικοποιήθηκε και επίσημα και είναι η 8 και 9 Μαΐου 2021. Δίπλα μας θα είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου,ο δήμος Καλαμάτας όπως και ο δήμος Οιχαλίας και φυσικά οι διάφοροι χορηγοί. Την Δευτέρα 19 Απριλίου ανοίγουν οι δηλώσεις συμμετοχής και τα μέχρι στιγμής τα δεδομένα δείχνουν έντονο το ενδιαφέρον των αγωνιζόμενων.
Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε έναν άψογο αγώνα, ο οποίος θα αποτελέσει διαφήμιση για τον τόπο μας και θα καταφέρει να αποδείξει ότι αξίζει την μονιμότητα στο αγωνιστικό πρόγραμμα”.