Τρίτη, 13 Ιούλιος 2021 12:19

ΑΛΑΚ: Στις 25-26 Σεπτεμβρίου το “Κύπελλο χώματος” στο Πεταλίδι

Γράφτηκε από τον

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά το “Κύπελλο χώματος” σε ειδική διαδρομή στο Πεταλίδι και όχι στις 13-14 Νοεμβρίου όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά.

Την αλλαγή ημερομηνίας και το πλήρες πρόγραμμα συζήτησαν χθες οι εκπρόσωποι της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ) στη συνάντησή που είχαν με τον Δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο.
Μάλιστα εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι στο Πεταλίδι, στο πρόγραμμα περιλήφθηκε και μια... σούπερ ειδική στο αεροδρόμιο της Τριόδου, αλλά και επίδειξη στη πλατεία της Μεσσήνης.

Οπως ανακοινώθηκε ύστερα από σχετική αναθεώρηση του προγράμματος από την Επιτροπή Αγώνων της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021.
Στη χθεσινή συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΑΛΑΚ Γιάννης Πολυχρονόπουλος, ο γενικός γραμματέας Αθανάσιος Κατσάς και το μέλος της Λέσχης Αργύρης Μαστοράκης, παρουσία των αντιδημάρχων Παναγιώτη Γιαννόπουλου, Δημήτρη Γαλιάτσου και Μπάμπη Μακρή.

Δράση και σε αεροδρόμιο Τριόδου, πλατεία Μεσσήνης

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στο αγωνιστικό διήμερο περιλαμβάνονται:
-Το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, διοργάνωση «σούπερ ειδικής» σε διαμορφωμένη πίστα στο αεροδρόμιο της Τριόδου και το ίδιο απόγευμα πανηγυρική επίδειξη από την κεντρική πλατεία της Μεσσήνης με παρουσίαση των πληρωμάτων και των αγωνιστικών οχημάτων.
-Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας σε ειδική χωμάτινη διαδρομή της Δ.Ε. Πεταλιδίου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα γίνει η απονομή μεταλλίων και κυπέλων στο Πεταλίδι.
Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος δήλωσε μετά την συνάντηση:
«Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε τις δράσεις της ΑΛΑΚ, αλλά και όλο αυτόν τον κόσμο που αγαπά το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Με τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Χώματος στον Δήμο μας, προσδοκούμε οι λάτρεις των αγώνων αυτοκινήτου να απολαύσουν τη διοργάνωση και να αποτελέσει η περιοχή μας σημείο αναφοράς για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό».