Παρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 17:55

Σπανούλης: "Αναλαμβάνω την ευθύνη"

Γράφτηκε από τον

Ο Σπανούλης σε εκδήλωση της cosmote τόνισε πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και παραδέχτηκε πως δεν ήταν καλός, όπως ούτε καλή και η ομάδα του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου.


Κατά την διάρκεια εκδήλωσης της cosmote, με τον ΟΤΕ να έχει συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Βασίλης Σπανούλης εκπροσώπησε τους ερυθρόλευκους, μιλώντας και για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας έκανε την αυτοκριτική του και παραδέχτηκε πως στην αναμέτρηση δεν ήταν καλός, όπως ούτε ήταν και η ομάδα στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αποκλειστεί από τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΣΕΦ.

Ο Βασίλης Σπανούλης, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής: "Θέλω να πω ότι αναλαμβάνω την ευθύνη για ήττα και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Δεν ήμουν καλός στο παιχνίδι. Όλη η ομάδα δεν ήταν καλή απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό το ματς μας έδειξε ότι χρειαζόμαστε ακόμα πάρα πολλή δουλειά.

Πρέπει να βελτιωθούμε. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Οφείλουμε να αντιδράσουμε, να δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".
Πηγή: sport24.gr