Σάββατο, 13 Φεβρουάριος 2016 16:28

ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: Στους «8» πέρασαν 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας και 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την πρόκριση τους στην προημιτελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ των Λυκείων εξασφάλισαν χθες οι ομάδες των αγοριών του 3ου και του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας. 

Το πρώτο ματς που έγινε στην Τέντα ήταν αυτό ανάμεσα στο 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας και το ΓΕΛ Πύλου το οποίο ήταν εξαιρετικά αμφίρροπο και κρίθηκε στο φινάλε με το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας να παίρνει την νίκη με 35-33. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κορογώνας.

4ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βουγιούκος, Πουλουπάτης, Χαρ. Λαμπρινός, Θεοδ. Λαμπρινός, Κρασσακόπουλος Παλιάκος, Τζαβάρας, Καρμοίρης, Κατσαρέας, Μπαριακτάρης, Καραμήτσος.

ΓΕΛ ΠΥΛΟΥ: Καφαντάρης, Θεοδωρόπουλος, Αλευράς, Καλογερόπουλος, Π. Καλδής, Στρατόπουλος, Τσαγκλής, Λεβέντης, Δ. Καλδής, Μαρίνης, Βαβαρούτσος.

Ακολούθησε το ματς ανάμεσα στο 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας και 5ο ΓΕΛ Καλαμάτας. Το 3ο ΓΕΛ είχε το προβάδισμα από το ξεκίνημα και παρά την προσπάθεια του 5ου ΓΕΛ στο φινάλε, κράτησε τη νίκη με 46-40 και πήρε την πρόκριση.

Διαιτητής ήταν ο Κορογώνας. 

3ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Ανδριανόπουλος, Ντυμένος, Μπούνας, Ευτυχιάκος, Μελάς, Γρ. Ανδριανόπουλος, Πλατάρος, Μαυροειδής, Γιαννακόπουλος, Σάμιος.

 

5ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αθανασόπουλος, Σμυρνής, Σούμας, Πετεινάρης, Βαγγαλάτης, Καραγιαννίδης, Κοκοτός, Καλαποθαρέας, Παπασταθόπουλος, Μαραγκούλας.