Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2016 15:12

Υπογράφει και παρουσιάζεται στο Σακραμέντο ο Παπαγιάννης!

Γράφτηκε από τον
Υπογράφει και παρουσιάζεται στο Σακραμέντο ο Παπαγιάννης!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε ιστορία στο NBA draft και πλέον είναι έτοιμος να ζήσει το όνειρο του στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Οι αρχικές προβλέψεις τον ήθελαν κοντά στο 50. Με τον καιρό μπήκε στις επιλογές πρώτου γύρου κι εν τέλει -έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στις προπονήσεις- οι Σανς επέλεξαν τον Γιώργο Παπαγιάννη στη θέση Νο.13!

Οι Σακραμέντο Κινγκς, όμως, τον έκαναν δικό τους και μάλιστα φαίνεται πως πιστεύουν αρκετά στο ταλέντο του. Ο Παπαγιάννης, λοιπόν, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του gazzetta.gr, θα υπογράψει και θα παρουσιαστεί την προσεχή Δευτέρα (27/06) στο Σακραμέντο, χρησιμοποιώντας τον όρο που είχε στο συμβόλαιο του, προκειμένου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

 

Ο διεθνής σέντερ είναι έτοιμος να ζήσει το όνειρο του και να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη. Όσο για τον Παναθηναϊκό; Προφανώς κι ο σχεδιασμός της ομάδας αλλάζει, καθώς οι «πράσινοι» υπολόγιζαν πολύ στον Παπαγιάννη, ο οποίος, όμως, στο εξής θα βρίσκεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

 

Πηγή: gazzetta.gr