Τετάρτη, 02 Νοέμβριος 2016 15:30

Γρήγορη σωτηρία με καλό μπάσκετ ο στόχος του Ευκλή

Γράφτηκε από τον
Γρήγορη σωτηρία με καλό μπάσκετ ο στόχος του Ευκλή

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και η ευχάριστη έκπληξη της περασμένης χρονιάς, ο Ευκλής Καλαμάτας παρουσιάσθηκε και επίσημα στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης προχθές το βράδυ στην Τέντα.

Στην επίσημη πρώτη λοιπόν της καλαματιανής ομάδας το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Τάκης Κουτρούλης, μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Ο  προπονητής του συλλόγου Ηλίας Στακιάς, παλιοί αλλά και νέοι παίκτες,  μαζί βέβαια με εκπροσώπους των φετινών χορηγών του Ευκλή.

Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει από τις παρακάτω δηλώσεις παικτών, προπονητή και προέδρου είναι ότι ο στόχος του Ευκλή για την νέα περίοδο είναι η γρήγορη σωτηρία αλλά και το καλό μπάσκετ μέσα από το οποίο μπορεί να δει και πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα 2016-2017.

Παναγιώτης Τσαφόλιας

"Είμαι νέος στην ομάδα και αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε υγιείς, να ανανεώσουμε γρήγορα την παραμονή μας με καλό μπάσκετ και γιατί όχι να είμαστε μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Καλή αρχή σε όλους"

Παναγιώτης Λιανός

"Να πάει καλύτερα η χρονιά σε σχέση με την περσινή και να φθάσουμε στην γρήγορη παραμονή μας."

Αλέξης Γερμανός

"Ελπίζουμε η νέα χρονιά να μας βρει σε καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Μακάρι να είμαστε στην πρώτη τετράδα αφού πρώτα έχουμε εξασφαλίσει την σωτηρία μας."

Ηλίας Στακιάς (προπονητής)

"Αφού πρώτα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα μας έχει ενισχυθεί σε σχέση με την περασμένη χρονιά, γεγονός που μας δίνει το δικαίωμα να θεωρούμε ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί. Το πρωτάθλημα που έρχεται θα έχει σίγουρα δυσκολίες για όλους αφού νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες."

Τακης Κουτρούλης (πρόεδρος)

"Σήμερα παρουσιάζουμε την ομάδα μας αλλά και τους χορηγούς μας τους οποίους ευχαριστούμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αλλά και να ανεβάσουμε τον αγωνιστικό μας πήχυ πιό ψηλά μέσα από το αγωνιστικό ήθος και την αγωνιστική πειθαρχία που χαρακτηρίζει τον σύλλογο μας.". Οι νέοι παίκτες του Ευκλή είναι: Γαρίνης Ευάγγελος, θέση 1, Κανελλόπουλος Γιάννης, θέση 4, Καραμολέγκος Νίκος, θέση 5, Λαμπρόπουλος Άγγελος, θέση 4, Λυμπερόπουλος Κώστας,  θέση 2, Μεϊμετέας Γιάννης,  θέση 2 και Τσαφόλιας Παναγιώτης, θέση 4. Αναλυτικό το φετινό ρόστερ είναι:  Θέση 1. Άγγελόπουλος Αλέξανδρος, Γαρίνης Βαγγέλης, Κόης Γιάννης και Καράμπελας Γιάννης .

Θέση 2. Μεϊμετέας Γιάννης, Βλαχογιαννόπουλος Κώστας ,Λυμπερόπουλος Κώστας και Βεργινάδης Δημοσθένης.

Θέση 3. Γερμανός Αλέξης, Λιανός Τάκης, Εμμανουήλ Ειρηναίος και  Χασανάκος Ηλίας.

Θέση 4. Τσαφόλιας Παναγιώτης, Λαμπρόπουλος Άγγελος, Κανελλόπουλος Γιάννης και Κάλλας Παναγιώτης.

 

Θέση 5. Γιατράκος Παναγιώτης ,Γκούμας Δημήτρης ,Καραμολέγκος Νίκος , Χριστοδουλάκης Γιώργος, Κισκίρας Πέτρος και Μανωλάκης Παναγιώτης.