Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2016 15:47

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Πρεμιέρα με ντέρμπι στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο το νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με το παιχνίδι του ΓΣ Μεσσήνης εναντίον του Σπαρτιατικού να είναι σίγουρα στην κορυφή του ενδιαφέροντος.

Το δικό της πάντως ενδιαφέρον θα έχει η αναμέτρηση Ακάδημος - Θουρία, ενώ θα παίξουν ακόμη ο Σύλλογος Δρομέων με τον Ατλαντα, η ΑΕ Σπάρτης με τον ΝΟ Πύλου, ο Ευκλής με τον Απόλλωνα Τρίπολης και η Καλαμάτα '80 με τον Πελασγό Μεγαλόπολης. 

Αναλυτικά τα παιχνίδια του διημέρου και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι: 

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Το παιχνίδι της ΑΕ Σπάρτης με τον ΝΟ Πύλου, στις 5.30 το απόγευμα, που θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος, Ντάση, είναι χρονολογικά αυτό που ανοίγει και επίσημα την περίοδο 2016-2017. Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι τα πολλά νέα πρόσωπα που θα έχουν στην σύνθεσή τους οι δύο αντίπαλοι με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα που τους δίνει η έδρα αλλά και τους φιλοξενούμενους να έχουν ετοιμάσει τις δικές τους αντιδράσεις.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΘΟΥΡΙΑ

Ενα από τα καλά σίγουρα παιχνίδια της πρεμιέρας είναι αυτό που θα γίνει απόψε το βράδυ στις 8 στην Τέντα μεταξύ του ανανεωμένου Ακάδημου και της νεοφώτιστης αλλά και συγχρόνως πολύ έμπειρης Θουρίας. Την αναμέτρηση στην οποία και οι δύο αντίπαλοι θέλουν την νίκη για την θετική είσοδο στον φετινό μαραθώνιο θα σφυρίξουν οι Νάστος και Σχοινάς.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΑΤΛΑΣ

Την ίδια ώρα με το παιχνίδι της Τέντας θα γίνει στην Τρίπολη η συνάντηση του περσινού δευτεραθλητή της κατηγορίας αλλά πλήρως ανανεωμένου Συλλόγου Δρομέων με τον Ατλαντα Καλαμάτας. Σε αυτήν την συνάντηση,  που θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος, Χριστόπουλος, πιθανότητες για την απόκτηση των δύο βαθμών της επιτυχίας εχουν και οι δύο αντίπαλοι.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Το πολύ μεγάλο παιχνίδι του διημέρου είναι σίγουρα αυτό που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 5 στην Μεσσήνη μεταξύ του ΓΣΜ και του αρκετά ενισχυμένου και φιλόδοξου πρωταθλητή Σπαρτιατικού. Τις δικές τους όμως φιλοδοξίες για το καλύτερο έχουν και οι κιτρινόμαυροι γηπεδούχοι οπότε για την κατάκτηση του ροζ φύλου της νίκης αναμένεται να γίνει μεγάλη κόντρα. Πρώτος ρέφερι του πολύ σημαντικού παιχνιδιού θα είναι ο Κυριακόπουλος και δεύτερος ο Μπακετέας.

ΕΥΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Στις 5.30 το απόγευμα θα αρχίσει στην Τέντα η συνάντηση της περσινής ευχάριστης έκπληξης του Ευκλή με τον Απόλλωνα Τρίπολης ο οποίος ανανέωσε την παραμονή του την τελευταία αγωνιστική. Πλεονέκτημα νίκης σε αυτό το παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Δούβρης, Καραμπάγιας έχουν οι γηπεδούχοι οι οποίοι είναι σίγουρα πιο γεμάτοι από τους πλήρως ανανεωμένους φιλοξενούμενους.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

 

Φαβορί για να μπει θετικά στην νέα χρονιά είναι η νεανική αλλά συγχρόνως φιλόδοξη για να βρεθεί στον φετινό τελικό Καλαμάτα '80, κόντρα στον νεοφώτιστο αλλά και με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεσή του Πελασγό Μεγαλόπολης. Διαιτητές της αναμέτρησης που θα αρχίσει αύριο στις 7.30 το βράδυ στην Τέντα είναι οι Κυριακόπουλος και Καρδαράς.