Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 15:42

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ: Αύριο το Θουρία - Καλαμάτα '80, οι Δρομείς υποδέχονται τον ΓΣ Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον

Με αμφίρροπες αναμετρήσεις αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η 4η αγωνιστική της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η αήττητη Καλαμάτα '80 θα παίξει με την Θουρία ενώ ο συγκάτοικος της στην κορυφή Σύλλογος Δρομέων θα υποδεχθεί τον ΓΣ Μεσσήνης.
Τα υπόλοιπα παιχνίδια του διημέρου είναι τα  Ατλας-ΑΕ Σπάρτης, ΝΟ Πύλου-Πελασγός Μεγαλόπολης, Σπαρτιατικός-Ευκλής και Ακάδημος-Απόλλωνας Τρίπολης.
Αναλυτικά τα παιχνίδια του διημέρου και  οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι:

ΑΤΛΑΣ-ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ
Το πρώτο χρονικά ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι του διημέρου είναι το Ατλας-ΑΕ Σπάρτης, με ρέφερι τους Κυριακόπουλο-Χριστόπουλο, που θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα  στην Τέντα. Αγωνιστικά οι δύο αντίπαλοι σε αυτήν την αναμέτρηση θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τη νίκη για μια καλύτερη συνέχεια με τους Σπαρτιάτες πάντως να δείχνουν σύμφωνα με τα μέχρι τώρα  αποτελέσματα ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Την ίδια ώρα με την παραπάνω αναμέτρηση της Τέντας θα γίνει στην Τρίπολη η ανοικτή για όλα τα αποτελέσματα - σύμφωνα και με την προϊστορία - αναμέτρηση του εκ των μέχρι τώρα αήττητων της κατηγορίας Συλλόγου Δρομέων και του ευρισκόμενου σε καλή κατάσταση  ΓΣ Μεσσήνης. Το ενδιαφέρον από κάθε άποψη παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Καρνέζης.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Την δική τους αγωνία πάντως για τον τελικό νικητή θα έχουν απόψε το βράδυ στις 8 στην Τέντα οι πολύ νεανικοί Ακάδημος και Απόλλωνας Τρίπολης. Το πλεονέκτημα για την επιτυχία πάντως  λόγω έδρας ανήκει στον γηπεδούχο Ακάδημο με τον Απόλλωνα πάντως να έχει σίγουρα τις δικές του αντιρρήσεις για την εξέλιξη του παιχνιδιού που θα σφυρίξουν οι Νάστος και Μπακετέας.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΠΕΛΑΣΓΟΣ
Την καλή εμφάνιση μέσα από την οποία μπορεί να ανοίξει λογαριασμό στις επιτυχίες θα ψάξει ο ΝΟ Πύλου αύριο το μεσημέρι στις 4 κόντρα στον φορμαρισμένο αν και νεοφώτιστο στην Α' κατηγορία Πελασγό Μεγαλόπολης. Την αμφίρροπη όπως αναμένεται συνάντηση και από τους δύο αντιπάλους θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Μπακετέας.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΕΥΚΛΗΣ
Την επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών, μετά την εκτός έδρας ήττα από την Καλαμάτα '80, θα ψάξει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Σπάρτης μπροστά στο κοινό του ο φιλόδοξος Σπαρτιατικός απέναντι στο σίγουρα μαχητικό Ευκλή Καλαμάτας. Διαιτητές της συνάντησης της Λακωνικής πρωτεύουσας θα είναι οι Δούβρης και Ντάση.

ΘΟΥΡΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80
Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής θα πέσει αύριο το βράδυ στις 7 στην Τέντα με τον αγώνα της τυπικά γηπεδούχου Θουρίας και της εκ των αήττητων ομάδων της κατηγορίας Καλαμάτας '80.
Προβάδισμα στην επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι έχει η Καλαμάτα '80 αλλά η πολύ δυναμική Θουρία θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ματς όσο μπορεί σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να  παρακολουθήσουν πολυάριθμοι φίλοι των δύο ομάδων και του τοπικού μπάσκετ.
Το παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος, Τσιμπούρης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 3 αγώνες)
1. Καλαμάτα '80    6
-. Σύλλογος Δρομέων    6
3.Σπαρτιατικός    5
-. ΓΣ Μεσσήνης    5
-. Ευκλής     5
-. Πελασγός    5
-. ΑΕ Σπάρτης    5
8. Θουρία     4
-.Ακάδημος    4
10. Ατλας    3
-. ΝΟ Πύλου     3
-. Απόλλωνας Τρ.     3