Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016 13:04

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C.: Επιστροφή στις νίκες θέλει σήμερα στην Τέντα με Ερμιονίδα

Γράφτηκε από τον

Με πολύ καλή διάθεση και ψυχολογία, παρά την άδικη όπως εξελίχθηκε ήττα στην Νέα Σμύρνη από τον Ικαρο, η Καλαμάτα  B.C. θα υποδεχθεί σήμερα στις 4 το μεσημέρι στην Τέντα την ομάδα της Ερμιόνης από την οποία ξεχωρίζει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος με σημαντική προϊστορία στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ. 

Ζητώντας λοιπόν την εφικτή  επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών η ασπρόμαυρη ομάδα ολοκλήρωσε προχθές το μεσημέρι την προετοιμασία της στην Τέντα με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Μπάκα λόγω υποχρεώσεων με την ομάδα της Αστυνομίας και με  τον τεχνικό της Θόδωρο Γιαννακόπουλο να κάνει όπως συνηθίζεται τις διορθώσεις τις τελευταίας στιγμής συνοδευόμενες βέβαια και από τις απαραίτητες οδηγίες.

Στο μεταξύ όπως σε όλα  τα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σήμερα οι υπεύθυνοι της Καλαματιανής ομάδας περιμένουν την σημαντική βοήθεια των φίλων τους και όχι μόνο ώστε ο Γιαννακόπουλος και οι παίκτες του να ξεπεράσουν τα προβλήματα του σαρανταλεπτου και να πάρουν τους δύο πολύτιμους για την συνέχεια βαθμούς της νίκης.