Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 14:44

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Σημαντικά παιχνίδια σε Τέντα, Μεγαλόπολη και Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Με τα φώτα του ενδιαφέροντος να πέφτουν πάνω στα παιχνίδια Πελασγός - Σπαρτιατικός, Απόλλωνας Τρίπολης - ΝΟ Πύλου και Ευκλής - Θουρία αρχίζει σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται αύριο η 5η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Εκτός λοιπόν από τα παραπάνω παιχνίδια θα γίνουν ακόμη τα Καλαματα '80 - Ατλας, ΓΣ Μεσσήνης - Ακάδημος και ΑΕ Σπάρτης - Σύλλογος Δρομέων.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80 - ΑΤΛΑΣ

Η πρώτη χρονικά αναμέτρηση του διημέρου, Καλαμάτα '80 - Ατλας θα αρχίσει στις 4 το μεσημέρι στην Τέντα με το πλεονέκτημα της νίκης να ανήκει στους πρωτοπόρους και αήττητους γηπεδούχους του Αλέξη Κορογώνα.

Πρώτος διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μπακετέας και δεύτερος ο Καραμπάγιας.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 5 στην Σπάρτη η γηπεδούχος ΑΕ Σπάρτης θα υποδεχθεί τον Σύλλογο Δρομέων σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες μπορούν να φτάσουν στην νίκη. Την συνάντηση της Λακωνικής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Δούβρης και Ντάση.

ΕΥΚΛΗΣ - ΘΟΥΡΙΑ

Ενα από τα καλά παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, όπου την επιτυχία θα ζητήσουν και οι δύο αντίπαλοι, είναι το Ευκλής-Θουρία το οποίο θα γίνει στις 8 το βράδυ στην Τεντα με διαιτητικό δίδυμο τους Μαγκαφά και Τσιμπούρη.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ

Το κορυφαίο από πλευράς ενδιαφέροντος και όχι μόνο παιχνίδι είναι αυτό που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις 3 στην Μεγαλόπολη μεταξυ του γηπεδούχου Πελασγού και του φιλόδοξου Σπαρτιατικού. Τον αγώνα της Μεγαλόπολης θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Καραμπάγιας.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Την παραμονή του στον δρόμο των επιτυχιών θα προσπαθήσει να υλοποίησει και αύριο το απόγευμα στις 5 στην εδρα του ο ΓΣ Μεσσήνης με αντίπαλο τον Ακάδημο. Νεο πρόσωπο σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ο τεχνικός του Ακάδημου Μιχάλης Ροζακέας που αντικατέστησε τον Τσόπελα. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Νάστος και Μπακετέας.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

 

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι είναι και αυτό που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 6 στην Τρίπολη μεταξύ του Απόλλωνα και του ΝΟ Πύλου. Διαιτητές στην συνάντηση οπου οι δύο βαθμοί  ειναι το βασικό ζητούμενο και από τους δύο είναι οι Αναστόπουλος, Καραμπάγιας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ