Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017 15:13

Κερδίζει την μάχη με τον χρόνο ο Σπανούλης

Γράφτηκε από τον

Ο Βασίλης Σπανούλης αισθάνεται καλύτερα, στον Ολυμπιακό βλέπουν θεαματική βελτίωση, θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα και όλα δείχνουν πως θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί την Παρασκευή (6/1, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό έχοντας τον Βασίλη Σπανούλη στην δωδεκάδα του! Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" υπέστη θλάση (εστία θλάσης) στον προσαγωγό στο περασμένο ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, αλλά τις τελευταίες μέρες τόσο με το ατομικό πρόγραμμα που έχει ακολουθήσει, όσο και με την θεραπεία που έχει κάνει, η κατάσταση του έχει παρουσιάσει θεαματική βελτίωση. Ο έμπειρος γκαρντ κερδίζει την μάχη με τον χρόνο.

Ο Βασίλης Σπανούλης νιώθει υγιής, οι έντονες ενοχλήσεις έχουν υποχωρήσει, ο ίδιος θέλει να παίξει, αισθάνεται καλά, κάτι που το έχει δηλώσει στους ανθρώπους της ομάδας, αλλά το θέμα ήταν να δώσουν το "ΟΚ" τόσο το ιατρικό-τιμ, όσο και το προπονητικό-τιμ του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" διαπίστωσαν πως η κατάσταση του έχει όντως παρουσιάσει βελτίωση, κάτι που το είδαν και στην προπόνηση της Τετάρτης (4/1) που έκανε με τους συμπαίκτες του, δίχως να νιώσει ενοχλήσεις και έχουν ανάψει το... πράσινο φως για την συμμετοχή του. Όλα, λοιπόν, δείχνουν πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Στις 18:00 θα προπονηθεί και πάλι μαζί με την ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως στην αναμέτρηση θα γυρίσει και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο (έχει να παίξει από τις 15 Δεκεμβρίου στο Κάουνας), ενώ δεν θα παίξει στο ματς ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη με ενοχλήσεις στον ώμο και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Κανονικά υπολογίζεται και ο Ντόμινικ Γουότερς, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στους "πράσινους".

Πηγή: www.sport24.gr