Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2017 16:08

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Για νέα νίκη η Καλαμάτα '80 με ΑΕ Σπάρτης

Γράφτηκε από τον

Με την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Καλαμάτα '80 αλλά και τον δεύτερο Σπαρτιατικό να αγωνίζονται στην έδρα τους με την ΑΕ Σπάρτης και τον Ατλαντα αντίστοιχα αρχίζει σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η 9η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Τα άλλα παιχνίδια που συμπληρώνουν το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι τα ΝΟ Πύλου - Σύλλογος Δρομέων, Απόλλωνας Τρίπολης - Θουρία, Πελασγός - Ακάδημος και Ευκλής - ΓΣ Μεσσήνης. Αναλυτικά οι συναντήσεις και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτές είναι: 

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Την πρώτη του νίκη θα προσπαθήσει να πετύχει ο ΝΟ Πύλου εκμεταλλευόμενος την έδρα του αλλά και το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είναι στην καλύτερη, στις 5 το απόγευμα κόντρα στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας. Βέβαια και οι Δρομείς θα προσπαθήσουν για ότι καλύτερο μπορούν σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που θα σφυρίξουν οι Νάστος και Καραμπάγιας.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Την ίδια ώρα με το παιχνίδι της Πύλου και συγκεκριμένα στις 5 το απόγευμα, με διαιτητικό δίδυμο τους Αναστόπουλο, Χριστόπουλο, θα παίξουν στο κλειστό της Μεγαλόπολης ο γηπεδούχος Πελασγός με τον Ακάδημο. Σύμφωνα με την μέχρι τώρα εικόνα των δύο ομάδων πιο κοντά στην κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης είναι οι γηπεδούχοι με τους Καλαματιανούς βέβαια να έχουν ετοιμαστεί για να κάνουν την δική τους προσπάθεια για τη νίκη.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΑΤΛΑΣ

Στο τρίτο χρονικά παιχνίδι της σημερινής ημέρας ο δεύτερος της βαθμολογίας και αρκετά φορμαρισμένος Σπαρτιατικός θα υποδεχθεί στις 6 το απόγευμα στην έδρα του την ομάδα του Ατλαντα. 

Οπως και στα υπόλοιπα  παιχνίδια οι Σπαρτιάτες αναμένεται να κυνηγήσουν από την αρχή την νίκη αλλά και το μεγάλο σκορ, κάτι βέβαια που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν οι φιλοξενούμενοι. Διαιτητές της συνάντησης θα είναι οι Καρδάράς και Ντάση.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΘΟΥΡΙΑ

Ένα από τα καλά παιχνίδια του διημέρου αφού την επιτυχία αναμένεται  να ζητήσουν και οι δυο ομάδες είναι σίγουρα αυτό που θα γίνει στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Αρκαδικής πρωτεύουσας με αντιπάλους τον γηπεδούχο Απόλλωνα και την Θουρία. Τον αγώνα της Τρίπολης θα σφυρίξουν οι Αναστόπουλος και Χριστόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80- ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Φαβορί για μια ακόμη επιτυχία, την ένατη σε ισάριθμα παιχνίδια είναι η πρωτοπόρος και αήττητη του βαθμολογικού πίνακα Καλαμάτα '80 στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της το οποίο θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα με  αντίπαλο την ΑΕ Σπάρτης. Αγωνιστικά οι πρωτοπόροι μπροστά στους ρέφερι Κυριακόπουλο, Νικητόπουλο, αντίθετα με τους Λάκωνες οι οποίοι θα παραταχθούν με απουσίες.

ΕΥΚΛΗΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

 

Με ενδιαφέρον από πολλές πλευρές παιχνίδι που θα γίνει στις 8 το βράδυ στην Τέντα μεταξύ του γηπεδούχου Ευκλή και του ΓΣ Μεσσήνης θα ολοκληρωθεί το αγωνιστικό διήμερο της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Πρώτος διαιτητής της συνάντησης, όπου οι δύο ομάδες θα ψάξουν όσο καλύτερα μπορούν την επιτυχία, θα είναι ο Αναστόπουλος και δεύτερος ο Μπακετέας.