Σάββατο, 04 Μάρτιος 2017 17:42

Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Να μείνει στην κορυφή θέλει η Καλαμάτα '80

Γράφτηκε από τον

Αρχίζει σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση Θουρία - Ευκλής η 16η αγωνιστική της Α' τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Στο πρόγραμμα του διημέρου θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΝΟ Πύλου - Απόλλωνας Τρίπολης, Σπαρτιατικός - Πελασγός, Σύλλογος Δρομέων - ΑΕ Σπάρτης, Ατλας - Καλαμάτα '80 και Ακάδημος - ΓΣ Μεσσήνης. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές που θα σφυρίξουν σε αυτά είναι: 

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Την επιβεβαίωση της καλής αγωνιστικής του κατάστασης με μια ακόμη νίκη θέλει να επιβεβαιώσει ο Σπαρτιατικός που στις 6 μ.μ. θα υποδεχθεί τον τέταρτο Πελασγό. Ο Σπαρτιατικός ισοβαθμεί με την Καλαμάτα '80 στην κορυφή με τους Μεσσηνίους όμως να πλεονεκτούν στην ισοβαθμία. 

Την αναμέτρηση της Λακωνικής πρωτεύουσας θα σφυρίξουν οι Νάστος και Μπακετέας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια των δύο αντιπάλων στην κατηγορία είναι αυτό που θα γίνει στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Τρίπολης με διαιτητικό δίδυμο τους Αναστόπουλο, Καρνέζη. Ο γηπεδούχος Σύλλογος Δρομέων θα υποδεχθεί την ΑΕ Σπάρτης με την ομάδα της Λακωνίας να είναι σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Εντονο ενδιαφέρον όσον αφορά τον νικητή έχει και η αναμέτρηση που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 6 στο κλειστό της Πύλου μεταξύ του γηπεδούχου ΝΟΠ και του Απόλλωνα Τρίπολης. Διαιτητές της συνάντησης, όπου οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη την νίκη, θα είναι οι Μπακετέας και Καραμπάγιας.

ΑΤΛΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Στις 6 μ.μ. θα γίνει στην Τέντα με ρέφερι τους Κυριακόπουλο και Νικητόπουλο το παιχνίδι του Ατλαντα με την τυπικά φιλοξενούμενη Καλαμάτα '80. Σε αυτήν την αναμέτρηση πιο κοντά στην επιτυχία είναι σίγουρα οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι θέλουν να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

 

Μετά τη νίκη στην Τρίπολη, την κατάκτηση των δύο βαθμών της νίκης θέλει και αύριο το βράδυ στις 8 στην Τέντα ο Ακάδημος με αντίπαλο την τρίτη του βαθμολογικού ομάδα του ΓΣ Μεσσήνης. Φυσικά το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι απέναντι στην δυνατή ομάδα της Μεσσήνης. Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Μαγκαφάς και Χριστόπουλος.