Σάββατο, 18 Μάρτιος 2017 17:28

A' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Σημαντικό ματς για την παραμονή στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον
A' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ: Σημαντικό ματς για την παραμονή στην Τρίπολη

Με την αναμέτρηση της Τρίπολης Σύλλογος Δρομέων-Ευκλής να ξεχωρίζει από βαθμολογικής πλευράς, αρχίζει σήμερα Σάββατο και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή η 18η αγωνιστική της μεγάλης τοπικής κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος θα παίξουν η Θουρία με τον ΝΟ Πύλου, ο Ακάδημος με την Καλαμάτα 80, ο ΓΣ Μεσσήνης με την ΑΕ Σπάρτης, ο Σπαρτιατικός με τον Απόλλωνα Τρίπολης και ο Ατλας με τον Πελασγό Μεγαλόπολης.

ΘΟΥΡΙΑ - ΝΟ ΠΥΛΟΥ

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι του διημέρου είναι το Θουρία-ΝΟ Πύλου με διαιτητές τους Σχοινά, Καραμπάγια και φαβορί για την νίκη τους γηπεδούχους. Θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στην Τέντα με την ομάδα της Πύλου να είναι στην τελευταία θέση κάτι που σημαίνει ότι έχει ανάγκη τους βαθμούς και θα τα δώσει όλα για το διπλό.

ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ '80

Δύο ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το βράδυ στο ίδιο γήπεδο θα παίξουν ο Ακάδημος που ψάχνει βαθμούς με την πρωτοπόρο του πίνακα και σε πολύ καλή κατάσταση Καλαμάτα '80. Διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης, όπου πιο κοντά στους δύο βαθμούς της νίκης είναι οι τυπικά φιλοξενούμενοι, θα είναι οι Χριστόπουλος και Καραμπάγιας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ - ΕΥΚΛΗΣ

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι είναι σίγουρα αυτό που θα γίνει στις 8 το βράδυ στην Τρίπολη με αντιπάλους τον γηπεδούχο Σύλλογο Δρομέων και τον φιλοξενούμενο Ευκλή. Οι Δρομείς είναι στην 10η θέση με 22 βαθμούς ενώ ο Ευκλής είναι στην προτελευταία θέση με 21 βαθμούς. Την πολύ ενδιαφέρουσα λοιπόν αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Κυριακόπουλος και Μπακετέας.

ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών θέλει ο τρίτος της βαθμολογίας ΓΣ Μεσσήνης αύριο το απόγευμα στις 5 στο γήπεδό του, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Σπάρτης η οποία είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Διαιτητικό δίδυμο της συνάντησης της Μεσσήνης θα είναι οι Κυριακόπουλος και Χριστόπουλος.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ακόμη μια νίκη θα προσπαθήσει να προσθέσει στο ενεργητικό του ο συγκάτοικος της Καλαμάτας '80 στην κορυφή της βαθμολογίας Σπαρτιατικός, αύριο το απόγευμα στις 6 στην έδρα του, όπου θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Τρίπολης που  είναι κόντα στον βαθμολογικό κίνδυνο. Διαιτητές της συνάντησης της Λακωνικής πρωτεύουσας θα είναι οι Καρδαράς και Πουλοπάτης.

ΑΤΛΑΣ - ΠΕΛΑΣΓΟΣ

 

Το ενδιαφέρον παιχνίδι Ατλας-Πελασγός το οποίο θα γίνει αύριο το βράδυ στις 8 στην Τέντα με διαιτητές τους Νάστο-Μπακετέα, είναι αυτό με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής. Σε αυτήν λοιπόν την συνάντηση οι γηπεδούχοι έχουν λόγω της βαθμολογικής τους θέσης μεγαλύτερη ανάγκη την επιστροφή τους στην κατάκτηση των δυο βαθμών της νίκης.